Alo/A.J. SA TOBOM MI JE NAJLEPŠE Zola obavio razgovor sa Miljanom pa otkrio da je ona idealna žena, emotivno 11:35 Vip 1
Alo/A.J. NEMA GDE DA SE VRATI Zola progovorio o odnosu sa Miljanom, otkrio šta želi od nje 10:20 Vip 2
Alo/A.J. TRANSFORMACIJA Nakon operacije nosa, silikoni, nećete verovati kako bivša zadrugarka sad izgleda (FOTO) 09:50 Vip 1
Alo/A.J. TO IZMEĐU NAS NIJE LJUBAV, ZGADILO MI SE Car progovorio o odnosu sa Dalilom, analizirao njihovu vezu 09:35 Vip 1
Alo/A.J. FILIPOVA NAJVEĆA PODRŠKA Caru stigla vaskršnja čestitka od najboljeg druga, poruka nikoga ne ostavlja ravnodušnim 19:02 Vip 0
Alo/A.J. OD VRELE AKCIJE DO STANA U BEOGRADU Deniz Dejm za mesec dana zaradila neverovatnu svotu novca, a evo šta planira da uradi 17:25 Vip 1
Alo/A.J. DALILA SE SETILA OCA I NJEGOVIH REČI Dragojevićka otkrila zbog čega se kaje i šta joj je najveća želja 16:50 Vip 1
Alo/A.J. ISPOVEST DENIZ DEJM Bivša zadrugarka otvorila dušu, otkrila sve tajne iz privatnog zivota, pa priznala da ju je smrt ove osobe razorila 16:00 Vip 0
Alo/A.J. VIDNO NERASPOLOŽENE Aleks i Dalila bez reči obavile zadatak, a evo kako su pozirale 15:45 Vip 0
Alo/A.J. ONA JE LJUBOMORNA Deniz otkrila razlog sukoba nje i Miljane, pa se dotakla i Zole 18:55 Vip 0
Alo/A.J. BLAM ME JE Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire 18:15 Vip 1
Alo/A.J. ONA ME BACA NA DNO, NIKOGA NE VOLI Car otkrio koliko Dalili smeta Dejanova veza sa Aleks, pa priznao šta mu je pričala o bivšem mužu 17:50 Vip 0
Alo/A.J. CAR OSUO NIKAD BRUTALNIJE Priznao da jedva čeka dan kad više neće gledati Dalilu, nećete verovati šta je sve rekao 17:15 Vip 0
Alo/A.J. DALILA PROGOVORILA O RASPADU VEZE SA CAREM Rekla da svako krene svojim putem, pa priznala da je ovog puta zauvek kraj 17:00 Vip 0
Alo/A.J. GRCALA U SUZAMA Dalila u rasulu nakon novih uvreda od strane Filipa Cara, ne može da se smiri 19:50 Vip 1
Alo/A.J. DALILA HOĆE DA NAPUSTI ZADRUGU Prozivke otkrile tajne, haos sa Carem ne prestaje 19:30 Vip 3
Alo/A.J. IZVREĐAO ME NAJSTRAŠNIJE Sandra Rešić o odnosu nje i Dejana, njene emocije posle velikog prijateljstva, Dragojević se pravio lud 18:15 Vip 1
Alo/A.J. HAOS U ZADRUZI Milica i Mensur zaratili zbog njegovog osmeha, on izleteo napolje, Veselinovićeva pravdala njihov odnos 18:00 Vip 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
NASILJE JE ESKALIRALO, UGROŽENA JE SVAKA PORODICA Psiholog prof. dr Saša Stepanović U RINGU o realnom učinku blokada 20:00 Vesti 25
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
''ZBOG NJENOG PRENEMAGANJA MENJAM KANAL'' Elektra Elite ne podnosi Milicu Pavlović, ali ona nije jedina pevačica zbog koje prevrće očima 17:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
NA PROVOKATIVNO PITANJE IZ SARAJEVA, USLEDILO KONTRAPITANJE VUČIĆA! Kakav šah mat odgovor na konstataciju da u BiH osuđuju Vučićevu podršku Dodiku 19:53 Vesti 20
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 11. APRIL Blizancima se javlja osoba iz prošlosti, Lavu stiže novac, a šta čeka vas? 19:35
ZVEZDA JE POMNO PRATILA MEČ U ARENI Evo šta poraz Partizana od Reala znači za crveno-bele pred megdan sa prvakom Evrope 23:00