SNAJKA SUZANE I SAŠE POPOVIĆA GORI! Žena je prava bomba, ima telo kao boginja, a evo čime se bavi 07:54 Vip 0
SUZANA JOVANOVIĆ IMA ZANAT U RUKAMA Supruga Saše Popovića se školovala za ovo traženo zanimanje, ali to nikada nije radila 20:20 Vip 0
IMALA SAM NEGATIVNU SLIKU O NJEMU Suzana Jovanović nakon toliko godina otkrila pravu istinu o braku sa Sašom Popovićem 21:29 Vip 0
BILA SAM NA SPISKU SAŠINIH LJUBAVNICA Indira Radić otkrila šta se desilo kada se suočila sa Suzanom Jovanović, ovaj okršaj se pamtio 11:25 Vip 1
VARAO ME JE ČIM SAM SE PORODILA Suzana Jovanović o emotivnom životu - ovo je istina o upoznavanju sa Popovićem i bivšem mužu 20:25 Vip 0
KOPALA JE KUKURUZ DA ZARADI ZA HRANU Supruga Saše Popovića živi kao kraljica, a nekad je bila gladna 22:45 Vip 0
KUPILA MI JE SVE ŠTO SAM POGLEDALA! Rada Manojlović otkrila kako joj je Suzana Jovanović pomogla na početku karijere! 08:30 Vip 0
OVO JE SIN SUZANE JOVANOVIĆ IZ PRVOG BRAKA: Ne liči na sebe, poslednje izdanje iznenadilo javnost (FOTO) 20:05 Vip 0
PRIMORANA DA SVAKODNEVNO PIJE LEKOVE: Suzana Jovanović je godinama od svih krila ovu bolest! 22:10 Vip 0
OVO JOJ JE PROMENILO ŽIVOT Suzani Jovanović je ovaj muzičar pomogao, taj susret je bio sudbonosan! 06:30 Vip 0
OVAJ MUZIČAR JE SUZANI JOVANOVIĆ PROMENIO ŽIVOT, A NIJE SAŠA POPOVIĆ Poznata pevača sudbonosni susret imala na jednoj svadbi 15:15 Vip 0
BILA SAM SA 20 DINARA U DŽEPU, NISAM IMALA ŠTA DA JEDEM Pevačica progovorila o tome kako je upoznala Sašu Popovića: Rekao mi da se preselim kod njega 15:30 Vip 0
HVALA TI BOŽE ŠTO SI MI POSLAO SAŠU POPOVIĆA Suzana Jovanović priznala koliko je propatila pre udaje za Saleta 13:31 Vip 0
Ermin Biberović MISLILA SAM DA JE CEO ŽENSKI ROD BIO SA NJIM Suzana Jovanović otkrila dugo čuvane detalje iz braka sa Popovićem, nije mogla više da drži u sebi 15:53 Vip 0
nemazabranjenih/Alo SARA RELJIĆ SE VRATILA NA SCENU SA NOVOM PESMOM Objasnila je zašto ova numera oslikava baš nju (VIDEO) 14:50 Vip 0
Alo/E.B. UDAR U DOMU SAŠE POPOVIĆA Sin i snaja se ne zaustavljaju, rešili da ga dotuku, neće mu biti dobro kada vidi šta su sada uradili! 14:12 Vip 1
Story/Alo/B.S. ZBOG OVOGA ĆE SUZANA JOVANOVIĆ PREDUZETI DRASTIČNE MERE Saša Popović uslikan sa ženom koju je jako voleo, drama u najavi (FOTO) 17:05 Vip 0
Alo/B.S. NJOJ KARIJERA NIKADA NIJE BILA NA PRVOM MESTU Suzana Jovanović iskreno progovorila o svojoj porodici (FOTO) 13:40 Vip 0
Story/Alo/E.B. SUZANA JOVANOVIĆ BLISTA SA TRUDNIČKIM STOMAKOM Saša Popović ne skida osmeh sa lica, isplivala i fotka! (FOTO) 21:20 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PROLEĆE U DECEMBRU KAD MU VREME NIJE! Temperatura ide na +15°C, a nevreme, kiša i sneg stižu od OVOG datuma 06:00 Vesti 0
OVE STVARI IZBEGAVAJTE DA NOSITE KAO POKLONE ZA SVETOG NIKOLU U narodu se veruje da tako domaćinu pokazujete nepoštovanje 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0