Alo!/Mediji DEDA PREDOSETIO STRAVIČAN ZLOČIN U ZAJEČARU ''Tog crnog dana sam tražio da vidim unuku, nisu mi dali!'' 14:00 Hronika 0
Alo!/Mediji DANAS SAHRANA DEVOJČICE KOJU JE OČUH PRETUKAO NASMRT Neutešni otac će ispratiti ćerkicu na večni počinak 13:04 Hronika 1
Alo!/Telegraf.rs ZASTRAŠUJUĆE PODUDARNOSTI U ZLOČINIMA NAD DECOM U VRŠCU I ZAJEČARU Istih su bile godina, umrle u jezivim mukama 10:11 Hronika 0
Alo!/Mediji ZVERSKO UBISTVO DETETA U ZAJEČARU Uhapšeni zbog prebijanja nasmrt deteta danas pred tužiocem - evo koliko bi mogao da robija 09:23 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs OVE TRI SLIKE IZ ZAJEČARA SU POTRESLE SRBIJU Otac i baka tužnog pogleda, devojčicine stvari koje se suše na štriku 08:27 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs TRAGIČNA SMRT MALE PETRE U ZAJEČARU Svi su znali da je očuh Miloš nasilnik i o tome ćutali 08:06 Hronika 0
Alo!/Mediji ZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENE DEVOJČICE Dete preminulo usled udaraca u glavu, jedna povreda je bila fatalna! 14:40 Hronika 1
Alo!/Mediji OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE PRETUČENE NASMRT U ZAJEČARU ''Da vratim dete sad ne mogu'' 14:07 Hronika 0
Alo!/Mediji ROĐAK DETETA PREMINULOG USLED BATINA U ZAJEČARU ''Ta žena je bila sve, samo ne majka'' 13:41 Hronika 0
Alo!/Mediji UVIĐAJ U KUĆI GDE JE DETE PRETUČENO NASMRT TRAJAO TRI SATA Devojčica bežala od očuha monstruma, policija našla iščupanu kosicu 13:27 Hronika 0
Alo!/Mediji KOMŠIJE O MONSTRUMU IZ ZAJEČARA KOJI JE UBIO DETE ''Mučio je i psa. Tukao ga je i bacao!'' 12:03 Hronika 0
Alo!/Informer MONSTRUOZNE REČI OČUHA KOJI JE NASMRT PRETUKAO DEVOJČICU U ZAJEČARU ''Samo malo sam je tukao, nerviralo me što plače!'' 11:24 Hronika 2
Alo/B.S. BOLNA ISPOVEST ZADRUGARKE! Isterana iz kuće, otac joj završio u zatvoru zbog majke, a ona je abortirala (VIDEO) 12:00 Vip 0
Alo/N.D. MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ NASLIKAO OBNAŽENU ELENU Šokantan potez Veljka izazvao lavinu komentara: ONA SE POHVALILA RADOM OČUHA (FOTO) 13:13 >> 13:16 Vip 0
Mediji/Alo! TELO PRONAĐENO ISPOD GOMILE SMEĆA Drogirala očuha pa ga ugušila plastičnom kesom? 08:30 Vesti 0
Mediji/Alo! MAJKA MONSTRUM USISIVAČEM PRIGUŠIVALA DETETOVE KRIKE Jelena i njen dečko osuđeni su zbog mučkog ubistva njenog sina od 15 meseci 19:37 Vesti 0
Pink/Alo/Đ.M. DENIZ DEJM ZAVRŠILA U BOLNICI! Starleta prolazi kroz pakao, porodična drama se nastavlja, plače na sav glas 18:35 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE HTEO DA ČUJE ZA NJEGA Ovo su potresni detalji iz života sina Suzane Jovanović, napušten je sa sedam meseci, a tu nije kraj agoniji 08:45 Vip 1
Alo/Mondo/I.T. BRAĆA UBILA OČUHA JER IM JE ZLOSTAVLJAO SESTRU Unakazili ga od batina - "glava mu je bila samlevena" 09:05 Vesti 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1