ALo/J.J. NOVA LJUBAV NA POMOLU! Zola bacio oko na ovu zadrugarku, ne gubi vreme nakon Miljane i Nevene! 10:34 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA NAPUSTILA ZADRUGU! Ovaj detalj je svima promakao, momentalno je izveli napolje, isplivao snimak! (VIDEO) 09:25 Vip 3
Alo/Đ.M. KLEKNI DOLE DA TE VODI NA POVOCU! Voditelj brutalno ponizio Milicu Veselinović nakon njenih laži, nije mogao da se kontroliše! (VIDEO) 11:55 Vip 1
Alo/Đ.M. NASRNULA NA NJEGA I IZUDARALA GA! Konačno otkriveno šta je prethodilo haosu Dejana Dragojevića, isplivao snimak, nije umešana samo Dalila! (VIDEO) 10:03 Vip 8
Alo/Đ.M. JANJUŠ STAVLJEN NA STUB SRAMA! Cimeri nemilosrdni prema zadrugaru, opasno mu zamerili ove stvari, on pobesneo i žestoko im odbrusio! 13:45 Vip 0
Alo/D.S. DALILA I DEJAN SU RIJALITI PREVARA VEKA?! Ovo su dokazi i sve laži para koji je šokirao region, fanovi rijalitija besni! 16:37 Vip 12
Alo/Đ.M. IZGORELA OD BESA! Miljana udarila Zolu, napravilu mu ljubomornu scenu kada je videla da je u krevetu sa drugom! 14:15 Vip 0
Alo/Đ.M. TRESLA SE IZOLACIJA! Žestok se*s Mensura i Milice, kamere zabeležile svaki detalj vrele akcije! (VIDEO +18) 08:03 Vip 9
Alo/Đ.M. DOK SE POUBIJAJU NEĆE SE SMIRITI! Miljana ponovo uhvaćena sa Zolom u provodu, pljuvala ga, a sada ga ljubi, komentari samo pljušte! 07:35 Vip 4
Ekskluzivno/Alo/Đ.M. NAKON VESTI O PRELJUBI SA SVASTIKOM! Prvo oglašavanje supruge Nikole Grujića, poručila Viktoriji Mitrović veoma bitnu stvar! 13:20 Vip 0
Alo/Đ.M. NI SA JEDNOM NIJE BIO OVAKO PRISAN! Janjuš završio u krevetu sa novom zadrugarkom, radio joj ovo naočigled svih! 12:53 Vip 0
Alo/Đ.M. POKAZAO PRAVO LICE! Novi vođa izabrao njih za potrčke i napravio potpuno pometnju i raspravu u Beloj kući! 11:40 Vip 0
Alo/Đ.M. IZVAJANA TELA, TETOVAŽE I MIŠIĆI Ovo su najveći frajeri Zadruge 5, devojke otkidaju kada se oni skinu, a tek kad vidite kako izgleda ovaj učesnik! (ANKETA) 09:07 Vip 0
Alo/Đ.M. MARIJA ĆE POBESNETI Isplivao snimak Miljane Kulić kako odlazi iz Srbije, on je takođe upleten, a otkriveno i gde će biti! 10:18 Vip 0
Alo/Đ.M. OBEZBEĐENJE ULETELO MOMENTALNO! Žestok sukob Marka i Mateje, zadrugar brutalno ponizio Tarinog bivšeg i izgovorio ono što svi misle! 07:31 Vip 0
Alo/Đ.M. TATA JE VARAO MAMU, A ONA JE KRILA DA JE BOLESNA Potresna ispovest zadrugarke o najgorem periodu svog života i gnusnom silovanju ledi krv u žilama 13:11 Vip 0
Alo/Đ.M. POČINJEM DA LUDIM! Aleksandra Subotić doživela nervni slom, zajecala na sav glas, zadrugarka više ne može da izdrži! 09:31 Vip 0
Alo/Đ.M. OBEZBEĐENJE REAGOVALO MOMENTALNO! Matora poludela, pa se zaletela na Irmu, haos u Zadruzi! 09:16 Vip 0
Alo/Đ.M. DOŠLA SAM KUĆI SKROZ KRVAVA! Mia Jovanović u jezivoj ispovesti otkrila detalje brutalnog silovanja, jednu stvar prećutala jer svi znaju ko je on! 07:18 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"OVAJ SPORAZUM ĆE USKORO BITI POTPISAN" Moskva sprema strateško partnerstvo sa nuklearnom silom! 16:08 Vesti 0
GODIŠNJI HOROSKOP TURSKOG ASTROLOGA ZA 2025. Blizanci počinju sa blagoslovom, Jupiter donosi veliku sreću Ovnu i Vodoliji 15:36