Espresso/Alo/Đ.M. KONAČNO OTKRIVENO! On je u finalnim pregovorima sa produkcijom za Zadrugu 5, preti da zavede sve devojke na imanju! 21:45 Vip 3
Alo/Đ.M. SADA JE SVE JASNO! Otkriveno šta znači Nenadova i Tarina tetovaža, odlučili su se baš za ovaj broj koji predstavlja veoma bitnu stvar u njihovom životu (FOTO) 21:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ZANELI SE MALO! Isplivao snimak na kom Kristijan žestoko hvata Maju za zadnjicu, navalio na bivšu cimerku naočigled svih prisutnih! (VIDEO) 20:30 Vip 0
Alo/Đ.M. BORA NIKAD ISKRENIJE O RASKIDU SA MILICOM! Progovorio o navodima da ga je Kemezova ostavila samo da bi osvojila što bolji plasman u Zadruzi (VIDEO) 20:00 Vip 1
IDJTV/Alo/Đ.M. SIMOVA JE NEZADOVOLJNA POKLONOM! Tara besna na Nenada jer je odabrao taj automobil, ona je htela nešto drugo! 19:45 Vip 3
Alo/Đ.M. LJUDI SU MI SE SMEJALI! Milica Kemez odlučila da napiše knjigu o teškom životu i vremenu u hraniteljskoj porodici 18:45 Vip 0
Alo/Đ.M. OSMAN ODMAH FOTKAO SNAJKU! Jovana uživa u Karićevoj vili na Zvezdari, iza nje ogroman bazen, a Ljubisavljevića pozira nikad srećnija (FOTO) 18:30 Vip 3
Alo/Đ.M. SKANDALOZNO PONAŠANJE BIVŠEG ZADRUGARA! Janjuš žestoko opsovao prodavačicu, a ono što mu je izgovorila ga je dovelo do ludila (FOTO) 17:45 Vip 2
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. LJUDI SU ZNALI KO SAM JA I PRE ZADRUGE! Mišel konačno otkrio zašto je bio miran u rijalitiju, sve se isplatilo, a pevač je krije zadovoljstvo! 17:15 Vip 0
Alo/Đ.M. KRENULO JE BAHAĆENJE! Ša pazario luksuzan automobil, iskeširao desetine hiljada evra za njega i Taru, a tek su počeli sa trošenjem (VIDEO) 16:30 Vip 1
Alo/Đ.M. DA SI IMALA OCA NE BI BILA PLASTIČNA BOCA! Osman žestoko izvređao Ivu i indirektno je nazvao dro*ljom, pljušte uvrede sa obe strane (FOTO) 15:09 Vip 4
Pink/Alo/Đ.M. PRIČALA SAM SA MIRELOM, ODNOS JE ZATEGNUT! Milica Kemez saznala za sve što je izašlo u javnosti o njoj, evo šta ju je najviše pogodilo, a Boru je precrtala 14:25 Vip 2
Alo/Đ.M. BOLJE SE LJUBI TARA OD IVANE! Nenad ponovo ponižava bivšu suprugu i to uživo u emisiji, potkačio Vladimira i Mensura 13:18 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. TAKO SA MNOM NE MOŽE NIKO NA PLANETI ZEMLJI! Oglasio se Kristijan nakon tuče sa članom obezbeđenja, ovo je prava istina o jezivom sukobu! 12:48 Vip 3
Alo/Đ.M. NIKAD SREĆNIJI! Evo šta rade Mina i Filip nakon Zadruge, ne kriju ljubav i emocije, sve sukobe ostavili po strani (FOTO) 12:22 Vip 0
Alo/Đ.M. MOLIM HODŽE DA MU POMOGNU! Ermina javno isprozivala Ša nakon što su se sukobili u emisiji, bivša zadrugarka reperu spomenula i roditelje (FOTO) 12:07 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. PALO POMIRENJE Bora uhvaćen kako razgovara sa Necinim roditeljima nakon brutalnih uvreda koje je izgovorio na njihov račun u rijalitiju 11:38 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. MILICA I MIRELA SU LJUTE NA MENE! Bora više nije mogao da ćuti, otkrio sve o odnosu sa sestrama nakon skandala u rijalitiju! 11:12 Vip 0
Alo/Đ.M. NAMERNO MI OVO RADITE! Ša napustio emisiju zbog Tarinog bivšeg, izgoreo od besa i napravio ljubomornu scenu pred svima 09:20 Vip 0
Alo/Đ.M. RUGOBO JEDNA ROŠAVA! Ša optužio Erminu da je član produkcije i otkrio da je Tara namerno ubačena da ga razvede, reper zahteva poligraf 08:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
(UZNEMIRUJUĆE) OBJAVLJEN SNIMAK JEZIVOG SUDARA U KOJEM JE NASTRADAO ALEKSANDAR (29) IZ PARAĆINA Delovi automobila rasuti po ulici 19:03 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30