Nedeljko Kiš RADILA SAM ZA HLEB I PAŠTETU! Nadica Zeljković odnela pobedu u rijalitiju i osvojila 50.000 evra, a sada priznaje šta joj je najteže palo tokom boravka tamo (VIDEO) 07:00 Vip 1
Alo/Đ.M. OD JANJUŠA NI TRAGA, NI GLASA! Maja se pojavila na žurki u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji, Taki je ne ispušta iz vida (FOTO) 23:48 Vip 0
Alo/Đ.M. UBILA JE ČOVEKA ZBOG MENE! Kristijan šokirao odgovorom u emisiji, pričao o svom privatnom životu, ogolio dušu, pa spomenuo i Ivanu koju je prevario 22:40 Vip 3
Pink/Alo/Đ.M. POMIRILI SE MINA I CAR! Filip otkrio da je porodica veoma razočarana u njega, mora hitno u Hrvatsku da porazgovaraju o svemu 22:30 Vip 1
Telegraf/Alo/Đ.M. TRAŽE STAN NAKON FINALA! Tara progovorila o zajedničkom životu sa Nenadom, a reperovim roditeljima je nakon svega imala da poruči samo jednu stvar 21:48 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MNOGO TREBA DA SE ULOŽI, A JA NEMAM NIŠTA! Milica Kemez rastužila izjavom o novom domu, sve joj je bilo crno u životu, a sada će uraditi nešto da pomogne svima 21:33 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. MILJANA NE ŽELI DA IDE NA ŽURKU POVODOM FINALA! Kulićeva se slomila nakon što je otišla kući i videla u kakvom su joj stanju roditelji, poručila samo jedno 20:50 Vip 3
Alo/Đ.M. POKAZALA JE SVOJE PRAVO LICE! Iva Grgurić je u šoku nakon finala, progovorila o pobednici Zadruge 4, a nije izostavila ni Milicu Kemez 20:35 Vip 0
Alo/Đ.M. TREBA DA JE POGLEDA U OČI! Bora otkrio da Milicu čeka suočavanje sa Mirelom, a od toga im zavisi budućnost! 20:07 Vip 0
Alo/Đ.M. NASTAĆE HAOS! Maja žestoko isprozivala Anu Korać, nazvala je šljamom i brutalno izvređala, a ovo je glavni razlog sukoba 19:52 Vip 5
Alo/Đ.M. IVANA JE TRENUTNO NA ODMORU! Ša otkrio da li se čuo sa bivšom suprugom i šta su mu roditelji rekli kada ih je pozvao i rekao da se pomirio sa Tarom! 19:25 Vip 3
Alo/Đ.M. RAZOČARANA SAM U NJEGA! Rialda saznala istinu nakon izlaska, videla Kenanovu intimnu prepisku sa Teodorom i shvatila da ju je sve slagao 18:55 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽELI ŠTO PRE DA VODI ĆERKU VAN SRBIJE! Taki našao Maji muškarca, drži pola Švedske i ozbiljan je biznismen, a evo i koliko godina ima 18:40 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA, JEL TI TO TATA! Prvo obraćanje Nenada i Simove nakon finala, javnost ih ne štedi, pljušte uvrede sa svih strana 18:05 Vip 2
Alo/Đ.M. SMRADOVI NISU USPELI DA NAS RASTAVE! Stefan i Jovana besni na zadrugare, ne žele nikoga da vide, poručili im brutalne stvari 17:30 Vip 0
Alo/Đ.M. NE ODVAJAJU SE! Tara i Ša nakon finala Zadruge uživaju, reper je ljubi, a Simova ne skida osmeh sa lica (FOTO) 17:15 Vip 1
Alo/Đ.M. I ON JE OTAC ŽENSKOG DETETA! Maja Marinković ne može da dođe sebi nakon Janjuševog incidenta sa Takijem, šutnula ga za sva vremena 17:00 Vip 1
Alo/Đ.M. NE MORA UVEK KU*VETINA DA POBEDI! Marko Đedović isprozivao Ivu jer širi nacionalizam, nikad brutalnije opleo po Grgurićevoj i njenom plasmanu u Zadruzi (FOTO) 16:45 Vip 1
Alo/Đ.M. MORAO DA SPOMENE I MILJANU! Mišel Gvozdenović otkrio sve o honoraru koji je dobio, na šta će potrošiti novac i da li ulazi u Zadrugu 5! (VIDEO) 16:30 Vip 1
Alo/Đ.M. OSTAO SAM SA NJOM DA BIH DOBIO 500.000 EVRA! Janjuš konačno otkrio istinu zašto je trpeo Maju do sada, a potom zatražio hitnu zabranu prilaska (VIDEO) 16:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
PUTINU STIŽE POMOĆ SAVEZNIKA? "Naši obaveštajni podaci su otkrili da se spremaju da pošalju trupe i oružje" 21:32 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30
KAKVU JE TO PORUKU ŽELEO DA POŠALJE ŽOC? Obradović pokazao srednji prst na konferenciji za novinare (VIDEO) 23:41