Alo/Đ.M. TRESLA SI KREVET SA NIKOLOM I BILA U ŠTEKU SA ČORBOM! Žestok sukob Paule i Frana u emisiji, izneli sav prljav veš iz njihove skandalozne veze 16:00 Vip 1
Alo/Đ.M. ZAJEDNO GLEDALI FINALE ZADRUGE! Nenadova bivša otišla kod Tomovića, Ivana uhvaćena kod Vladimira na bazenu, uživa za sve pare (FOTO) 15:44 Vip 2
Alo/Đ.M. MILJANA PADA U ZABORAV! Šokantan stajling Ane Kulić na finalu Zadruge ostavio sve bez teksta, umalo sevnula zadnjica (FOTO) 15:19 Vip 1
Alo/Đ.M. OTKRIO KO MU JE FAVORIT! Oglasio se Tomović pred finale Zadruge i žestoko opleo po produkciji, a ovo je razlog zašto ne dolazi u Šimanovce (FOTO) 14:55 Vip 4
Alo/Đ.M. ZABLISTAĆE U VENČANICI! Miljani Kulić stigao nesvakidašnji stajling, sprema spektakl u finalu Zadruge koji do sada nije viđen 14:30 Vip 0
Alo/Đ.M. BESNA NA TAKIJA! Maja Marinković doživela nervni slom i urlala po Beloj kući, otac joj poslao pogrešnu haljinu, nije ni Janjuš mogao da je smiri 13:45 Vip 1
Alo/Đ.M. MARIJA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM Miljana poslala poruku Zoli preko ove bivše zadrugarke, ona sve obelodanila u studiju uživo i raskrinkala je 13:00 Vip 2
Star/Alo/Đ.M. DUŠA ME JE ZABOLELA KADA SAM ČULA DA NEMA GDE DA ODE! Baka iz Ivanjice poklanja kuću Milici Kemez, ali postoji jedan uslov koji zadrugarka mora da ispuni 12:00 Vip 6
Alo/Đ.M. JEL TE BOLI LJUBAVI? Kristijan se ne odvaja od Kristine, čuva joj leđa dok Spalevićeva radi veliku promenu na telu (FOTO) 11:45 Vip 0
Alo/Đ.M. NAPRAVIĆE JOJ PAKAO OD ŽIVOTA Bivši zadrugar otkrio Janjušev pakleni plan, osvetiće se Maji na najgori mogući način zbog snimaka koji su isplivali 11:15 Vip 0
Alo/Đ.M. RAT NE JENJAVA Oglasila se Tara nakon što je pobegla iz Šimanovaca, nije mogla da se suoči sa Đedovićem ali mu je poslala brutalnu poruku (FOTO) 10:45 Vip 2
Alo/Đ.M. VEČERAS JE VELIKO FINALE ZADRUGE! Neko od ovih takmičara odnosi nagradu od 50.000 evra, a oni imaju najveće šanse za pobedu! (ANKETA) 10:00 Vip 0
Alo/Đ.M. UZIMALA MI JE PARE ZA DROGU! Đedović izneo nove skandalozne detalje o Tarinom životu, razvela je Nenada iz šale, a ovim obmanula javnost u Srbiji 09:30 Vip 1
Alo/Đ.M. PISAO JE IVANI IZVINI MENI U INAT! Tara odgovorila Nenadu na prozivke da joj plaća kaznu dok se ona provodi sa Mensurom, žestoko mu odbrusila 08:55 Vip 1
Alo/Đ.M. OBELEŽILI POSLEDNJI DAN U RIJALITIJU! Nikad žešći se*s Maje i Janjuša, treslo se sve! (VIDEO +18) 08:25 Vip 2
Alo/Đ.M. PAULA ZVALA FRANA I NENADA U TROJKU! Pujas prebledeo kada je Hublinova priznala da je Ša taj misteriozni muškarac, Tara će izgoreti od besa kada čuje istinu 08:10 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA HITNO NAPUSTILA STUDIO! Simova pobegla iz Šimanovaca kada je čula ko je ispao iz Zadruge, Đedoviću sve preneli, a on joj zapretio nikad gore 07:40 Vip 0
Alo/Đ.M. SVI ČEKAJU SUOČAVANJE NJEGA I TARE SIMOV! Ovo su svi takmičari koji su sinoć zauvek napustili Zadrugu, misica nije mogla da zaustavi suze! 07:27 Vip 0
Alo/Đ.M. UDARIĆU TE U FACU, ZNA SE KAKO SE RADI SA TOBOM! Jezive pretnje Filipa Cara upućene Mini Vrbaški, skandalozne psovke zadrugara zgrozile Belu kuću! 23:10 Vip 0
Alo/Đ.M. NOVA ODLUKA PRODUKCIJE! Večeras je još jedno izbacivanje iz Zadruge, a oni su najviše ugroženi! (ANKETA) 22:12 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
MOŽE DA UGUŠI DETE Pepko hitno povlači ove proizvode, ako ste ih kupili, evo šta možete da uradite 14:32 Vesti 0