Alo/N.K/Đ.M. PLAŠIM SE BATINA U ZADRUZI Ivan Marinković pred karantin otkrio svoj najveći strah, nije se pozdravio sa devojkom, a evo i zašto (VIDEO) 12:47 Vip 2
Alo/Đ.M. KAKVA EKIPA, TAKAV I ROĐENDAN Novi udar na Dalilu Dragojević, nisu birali reči, ponizili je nikad gore, upletena i njena drugarica 12:26 Vip 2
Alo/Đ.M. VEČERAS ĆE GORETI PINK Produkcija objavila koga je pozvala u emisiju, ništa više neće biti isto nakon što on progovori o svemu 14:40 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SAGRADILA SAM JOJ KUĆU, BILA JE GOLA I BOSA Veliko raskrinkavanje Dalile Dragojević, otkriveni novi detalji iz njenog života, a upleteni su i oni 13:44 Vip 2
Alo/Đ.M. VIKI UPOZNALA MARKOVOG OCA FRANJU Bivša zadrugarka otkrila sve detalje susreta i obelodanila jedan detalj koji je promakao javnosti 09:10 Vip 0
Alo/A.J. UŽIVAJU NA ODMORU Kristijan Golubović i Kristina Spalević leto provode na Ohridskom jezeru (FOTO) 16:20 Vip 1
Alo/A.J. SVA U PODLIVIMA, OTEČENA I SA SLOMLJENOM NOGOM Sandra Rešić otkrila kako se oseća nakon saobraćajke 14:40 Vip 3
Alo/A.J. NEVIĐENA DRAMA U EMISIJI Gledateljka tvrdi da je Deniz Dejm muško, Zola zapanjen sa kim je ima odnos, zadrugarka se potom valjala po studiju 10:05 Vip 0
Alo/A.J. NE SPAVA, JEDE JEDNOM DNEVNO Đedović o Miljaninom zdravstvenom stanju, Marija očajna: Nije svejedno gledati majku dok joj je dete u bolnici 22:50 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ZVALA SAM GA DA PITAM JEL PETLJA Aleks progovorila o Dejanovom ponašanju na primorju, momentalno je reagovala, a evo šta se desilo 10:15 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. DALILA I DEJAN KONAČNO PODELILI IMOVINU! Odrekao se zajedničke kuće i psa u korist bivše žene, a zahtevao je samo jednu stvar i po nju dolazi odmah 09:00 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. DEJAN I DAVID UHVAĆENI U NOĆNOM PROVODU Dragojevići uživaju punim plućima, otkriveno i ko im pravi društvo u Crnoj Gori 13:45 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. SVE JE BILA FARSA ZA JAVNOST!? Otkriveno šta su Anđelo i Sandra radili sinoć tokom reklama, ovo niko nije očekivao posle svega 15:50 Vip 1
Alo/Đ.M. OVO JE BALKAN ČEKAO Večeras suočavanje Dalile i Dejana, sprema se neviđeni karambol, a evo i kada 21:00 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. OBJAVILA MI JE RAT, KREĆEMO Irma Serjanić besna na Dalilu nakon prozivki, javno joj zapretila raskrinkavanjem, sledi haos 15:45 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. TO JE SVE FARSA I KORIST Anđelo i Sandra raskrinkani, otkriveno zašto je Ranković ušao u vezu sa Rešićevom, upleten i ovaj zadrugar 15:10 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. FILIP CAR OBMANUO NACIJU Krišom se sastao sa Dalilom, spakovali kofere i zaputili se na ovu lokaciju, sada je sve jasno 12:15 Vip 3
Alo/Đ.M. FILIP ŠUTNUO DALILU ZA SVA VREMENA! Car napušta Srbiju, uživo u emisiji otkrio kada se vraća u Hrvatsku i sve detalje raskida 08:06 Vip 2
Alo/Đ.M. RASKINULI SANDRA REŠIĆ I ANĐELO RANKOVIĆ Pevačica šutnula manekena nakon samo mesec dana, a o njenoj poruci svi pričaju (FOTO) 14:46 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. KOLIKO GOD PUTA DA SAM REKLA DA GA VOLIM, MALO JE Bolna ispovest Anđele Đuričić o pogibiji brata, porodica se nakon nesreće nije oporavila 14:26 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
OVO JE VLASNIK KAFANE KOGA JE UBIO MARTINOVIĆ NA CETINJU! Monstrum potom pobio i sestrinu decu 22:00 Vesti 0
POLARNI VRTLOG JURIŠA KA SRBIJI! Meteorolog Ristić obelodanio tačne datume kada nam stižu sneg i LEDENI DANI! 20:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 2. JANUAR Ovan mora da bude oprezan sa troškovima, Rak je mnogo ljubomoran, a šta čeka ostale? 19:27