Pink/Alo/Đ.M. SEVALE VARNICE Ana Jovanović i Sanja Grujić zakopale ratne sekire, lumpovale na splavu, a društvo im je pravio ovaj zgodni zadrugar 12:55 Vip 0
Alo/Đ.M. RAZBIO JE GLAVU, KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE Ovo je najgora svađa Dalile i Dejana u Zadruzi 5, svi su zanemeli nakon ovih kadrova 11:15 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVI SU SE ODREKLI DEJANA Finalista Zadruge 5 opleo po porodici Dragojević, nije birao reči, javno otkrio zbog čega je pobedio 10:28 Vip 2
Republika/Alo/Đ.M. DALILA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI Mujićeva donela odluku nakon raskida sa Filipom, trpi strašne uvrede, napušta Srbiju, a evo i kada 08:27 Vip 10
Alo/Đ.M. DEJAN SNIMAO PRVI SUSRET ALEKS SA DRAGOJEVIĆIMA Potrčala njegovoj sestri u zagrljaj, pere sudove, a reakcija njegovog brata je hit (FOTO) 20:00 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. FOLIRANTU I MANIPULATORU Prvi susret Aleksandre Nikolić i Irme Serjanić nakon finala Zadruge 5, sevaju varnice, pale i teške reči 19:20 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. VIDEO SAM NEKE SLIKE, NISU ZADOVOLJNI Mensur Ajdarpašić se čuo sa majkom i bratom, otkrio i šta su mu poručili, a za Milicu je imao jasnu poruku 17:03 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. ŠOK OBRT! Otpada voditeljska pozicija, Dalila postaje deo produkcije, isplivali detalji pregovora sa čelnicima! 15:30 Vip 4
Republika/Alo/Đ.M. OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA DALILE I FILIPA Car se danima ne trezni zbog odnosa sa porodicom, isplivali svi detalji, a ovo je presudilo 14:36 Vip 1
Alo/Đ.M. PRVA JUTARNJA SA SVEKRVOM Aleks uživa u bašti sa Biljanom Dragojević, porodična idila u Veterniku, Dejan zabeležio svaki detalj, a tu je i David 13:08 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. FILIP POKUŠAO DA UPADNE U STUDIO KOD DALILE Skandal u Šimanovcima, Car napravio haos nakon što ga je Mujićeva javno šutnula, sve isplivalo 12:05 Vip 6
Republika/Alo/Đ.M. OTARASILI SU SE ZLA, PORODICA JE PROGLEDALA Meštani Veternika razvezali jezik nakon Dejanovog povratka, a nisu štedeli ni Aleksandru 11:35 Vip 1
Alo/Đ.M. NISAM RAZVEDENA Dalila konačno otkrila istinu o svom braku sa Dejanom, pa priznala šta će uraditi sa njegovim stvarima kada se vrati u Šepak 11:03 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILU URNIŠU GLEDAOCI U PROGRAMU UŽIVO Mujićeva briznula u plač, ne može da izdrži pritisak i osudu javnosti, momentalno se obratila ocu 10:36 Vip 0
Alo/Đ.M. NISU MOGLI DA ODOLE Dejan i Aleks gledali Dalilu dok je raskidala sa Filipom u emisiji uživo, pa sve to objavili na društvenim mrežama (VIDEO) 10:08 Vip 0
Alo/Đ.M. POKUŠAO DA ISPROZIVA DEJANA DRAGOJEVIĆA Lapsus Kristijana Golubovića o kom bruji Balkan, izgovorio ove reči u programu uživo (VIDEO) 09:40 Vip 0
Alo/Đ.M. SVE JE ISPLANIRANO Isplivali novi šokantni detalji nakon što je Dalila raskinula sa Filipom uživo u emisiji, pozvao je i javno raskrinkao 09:24 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SAMO DA SE NE POSVAĐA SA BABOM Dejanova prva izjava nakon što je odveo Aleks u Veternik sve nasmejala, priznao zbog čega najviše strahuje 08:53 Vip 0
Alo/Đ.M. ALEKS STIGLA KOD DEJANA U VETERNIK! Dragojević objavio intimni video iz spavaće sobe i sve oduševio, uživaju u njegovom domu (VIDEO) 07:57 Vip 1
Alo EVO KO JE POBEDNIK ZADRUGE 5! Neviđeni haos u Šimanovcima nakon proglašenja, Dalila van sebe! 05:48 Vip 5
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40