Informer/Alo/Đ.M. EMINA JE VEĆ U BEOGRADU! Oglasio se Huso i otkrio da li dolazi na finale Zadruge 5 nakon Filipovih pretnji da će ih oboje zadaviti golim rukama 12:50 Vip 0
Alo/Đ.M. NA OVO JE ČEKALA 10 MESECI! Prva objava izbačene zadrugarke, potez pokrenuo lavinu komentara i sve ostavio bez teksta (FOTO) 12:15 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. PRIČALO SE DA SU GA ZBOG TOGA IZBACILI Bivši zadrugar prvi put o poljupcu sa Viki i dogovoru sa produkcijom: Marko može da se vrati u Zadrugu 11:45 Vip 0
Alo/Đ.M. NE ŽELI VIŠE DA GA VIDI Dalila šutnula Filipa za sva vremena, a ovaj njen potez to i dokazuje (FOTO) 11:15 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. EMINA MUJIĆ I BILJANA DRAGOJEVIĆ ULAZE U ZADRUGU 6?! Majke Dalile i Dejana dobile veći honorar od Miljane Kulić, rat porodica se nastavlja 10:30 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. BILJANA NE SPAVA, SVE JE SPREMILA Otkriveno kakva je situacija u domu Dragojevića uoči Dejanovog izlaska, a evo i kako se David oseća 09:56 Vip 2
Alo/Đ.M. SPAKOVALA STVARI I OTIŠLA Neočekivana odluka Dalile Dragojević, menja se tok rijalitija, uradila je ovo i ostavila Filipa bez reči 08:50 Vip 3
Alo/Đ.M. IZBAČENOG ZADRUGARA SAČEKALA DEVOJKA Šok u Šimanovcima, ovome se definitivno nije nadao, zaledio se kada je ugledao nju u studiju 08:10 Vip 0
Alo/Đ.M. DRUGI PRESEK GLASOVA U RIJALITIJU! Evo koji zadrugari su sinoć zauvek napustili Belu kuću, ukućani zanemeli kada je pročitano njegovo ime 07:34 Vip 0
Alo/Đ.M. NEDOSTAJE MI MILJANA Zola šokirao sve svojim izlaganjem, izvinio se majci, pa dozivao Kulićevu da se vrati u rijaliti! 14:45 Vip 2
Alo/Đ.M. DALILA PONOVO BEŽI IZ ZADRUGE Zadrugarka u jeku nervnog sloma podigla kapiju, javno se obratila produkciji: Vlado, nemoj to da radiš (VIDEO) 13:49 Vip 1
Alo/Đ.M. TRUBAČI U ZADRUZI! Nesvakidašnja situacija u rijalitiju, zadrugari ne znaju šta ih je snašlo, a Dalilina reakcija je tek hit (FOTO) 12:32 Vip 0
Alo/Đ.M. POJAVIO SE SNIMAK JEZIVE TUČE U ZADRUZI! Filip Car nasrnuo na obezbeđenje, zgrabio Dalilu i bacio je, zadrugar doživeo pomračenje (VIDEO) 11:49 Vip 1
Alo/Đ.M. VELIKO FINALE JE BLIZU! Ovo je top lista favorita za pobedu u Zadruzi 5, a ko je po vašem mišljenju zaslužio prvo mesto? (ANKETA) 11:05 Vip 1
Alo/Đ.M. PREBLEDELA OD ŠOKA Zadrugarka saznala informacije iz spoljnog sveta, snimljen tajni razgovor, ovo nije smeo da joj prenese (VIDEO) 10:35 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON NIKAD ŽEŠĆE SVAĐE I TUČE Dalila se zavukla kod Filipa u krevet i uradila ovo naočigled svih prisutnih, zadrugari u neverici 10:05 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE OTKRIVENO DA ULAZI U ZADRUGU 6! Isplivali uslovi koje je Marko Osmakčić postavio produkciji, jednu grešku ne želi da ponovi! 09:22 Vip 1
Alo/Đ.M. SVE VREME GLEDALA U BIVŠEG! Dalila ne skida pogled sa Dejana i Aleks, kipti od besa, ovim potezom pokazala šta misli o njihovoj vezi 08:50 Vip 2
Alo/Đ.M. JE*EM JOJ DETE! Zola izgovorio skandalozne uvrede na Viktorijin račun, udario najniže moguće, Filip Car momentalno morao da reaguje 08:20 Vip 0
Alo/Đ.M. BORA LJUBI VIKI NAOČIGLED SVIH! Santana i Mitrovićeva razmenjuju nežnosti, ne mogu da se kontrolišu, zadrugari ostali u šoku! 07:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31