Alo/Đ.M. ŽESTOKA TUČA DALILE I FILIPA! Ovakav haos između njih se ne pamti, najstrašnije joj izvređao oca i majku i pretio ubistvom! 07:13 Vip 2
Alo/Đ.M. OBRVAMA GULI KROMPIR! Dalila na meti brutalnih prozivki zbog svog izgleda, ovo niste videli do sada, društvene mreže se usijale (FOTO) 13:24 Vip 0
Alo/Đ.M. ZADRUGARKI POZLILO USRED PROGRAMA UŽIVO Momentalno prekinuta emisija, voditeljka zanemela, pojavio se snimak (VIDEO) 12:40 Vip 1
Alo/Đ.M. AKCIJA SANDRE I ANĐELA Zadrugari ne mogu da se kontrolišu, navalili jedno na drugo, kamere sve zabeležile (VIDEO) 11:49 Vip 0
Alo/Đ.M. SPALIĆE JE KAO VEŠTICU, UBIJA JE OVO SA DEJANOM Sale Luks raskrinkao Dalilu nakon izlaska iz rijalitija, ćutao je deset meseci, a sada je otkrio sve 08:39 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA NALUPALA FILIPU ŠAMARE! Car na sve načine pokušava da se pomiri sa Mujićevom, spomenuo joj oca, zadrugarka napravila haos 08:15 Vip 0
Alo/Đ.M. DVOJE IH JE SINOĆ NAPUSTILO RIJALITI! Za njih je takmičenje završeno, zadrugari zanemeli kada je izgovoreno njeno ime, šok! 07:28 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JOJ JE REKAO DA LIČI NA VEŠTICU Dalila doživela pomračenje, uhvatila Filipa za polni organ i izgovorila šok stvari! 22:45 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. KAO DA NISU NI BILI U RIJALITIJU! Oni su najveći gubitnici Zadruge 5, učesnica je samo u jednom danu izgubila ogromnu cifru, a tu su i Dalila i Filip 22:20 Vip 2
Alo/Đ.M. MARKO OSMAKČIĆ SE VRATIO U SRBIJU! Otkriveno i na kojoj lokaciji se nalazi, odmah otišao da obiđe ovu rijaliti učesnicu, drao se da izađe (FOTO) 20:48 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Ukidaju se ova pravila, zadrugari napravili haos kada je vođa pročitao pismo, menja se tok rijalitija! 15:10 Vip 0
Alo/Nina Denda NEMOĆAN SAM DOK MI CAR TUČE ĆERKU! Huso Mujić za Alo! progovorio o stravićnom nasilju koje Dalila trpi od svog dečka 07:00 Vip 1
Alo/Đ.M. STIGLA JE I ONA, JOŠ SAMO DEJAN I... Emotivna objava Biljane Dragojević sve rasplakala, majka čeka sina iz rijalitija, porodica na okupu (FOTO) 13:45 Vip 3
Alo/Đ.M. FILIP CAR DAVIO DALILU U PROGRAMU UŽIVO! Horor scene u Zadruzi 5, ščepao je za vrat, jedva je izvukli, pojavio se snimak jezivog nasilja! (VIDEO) 12:57 Vip 1
Alo/Đ.M. MATEJA JAVNO ŠUTNUO MINU! Zadrugar nakon pritiska priznao šta je imao sa ovom zadrugarkom tokom žurke, Vrbaški će napraviti haos 12:40 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. GAZE PREKO LEŠEVA DA BI ZARADILI NOVAC! Poznata pevačica osula paljbu po Dalili i Filipu, nije birala reči nakon stravične tuče i davljenja 11:50 Vip 3
Alo/Đ.M. DA SE MAMI NEŠTO DESILO, OBESIO BIH SE Dejan grcao u suzama zbog porodice, video baku i zaplakao u emisiji uživo, a imao je i jasnu poruku za njih 11:10 Vip 0
Alo/Đ.M. UMRLA SAM, NIKADA SE NEĆU OPORAVITI Dalila potpuno slomljena nakon haosa sa Filipom, priznala mu da se hladi i da je među njima gotovo! 10:19 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON TUČE, DAVLJENJA I BEKSTVA! Potez Dalile Dragojević šokirao, niko nije očekivao da će ovo uraditi, a Filipova reakcija je za prepričavanje 09:20 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. KOMŠIJE IZNELE SVE U JAVNOST! Marko Osmakčić se vratio u selo i doživeo linčovanje, vukli ga po groblju, zapretili da se porodica ne pojavljuje?! 08:45 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37