Alo/Đ.M. ZLO JE POVUKLA NA MAJKU Mensur doživeo pomračenje i izgovorio Milici užasne stvari u programu uživo, zadrugar udario na njenu porodicu 10:00 Vip 0
Alo/Đ.M. ZEMLJA JE RAVNA PLOČA Šokantna izjava Dejana Dragojevića, nastavio da ubeđuje zadrugare i izgovorio ovu rečenicu, Miki ostao u čudu 09:00 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. GRCA U SUZAMA ZBOG SINA Oglasila se Biljana Dragojević nakon Dejanovog emotivnog brodoloma i otkrila sve o njegovom povratku porodici 22:50 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. TREBA NAĆI MARKOVU MAJKU Jovana Jeremić prokomentarisala monstruozne prevare porodice Osmakčić, a onda izgovorila ono što zanima sve 21:10 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. POTVRDILI ULAZAK U ZADRUGU 6 Kontroverzni rijaliti par spreman za sledeću sezonu, otkrili i pod kojim uslovima ulaze 20:30 Vip 0
Alo/Đ.M. KREĆE HAOS Filip napao Dalilu nakon što je prolila gorke suze zbog Dejanovih uspomena, krenula da se pravda, a njen odgovor će vas šokirati 19:45 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. USRED NOĆI DOŠLA U VILU KARIĆA I TVRDILA DA JE TRUDNA?! Dalila aferu sa Stefanom krije kao zmija noge, Osman potvrdio sve šok detalje 19:15 Vip 1
Alo/Đ.M. NOVA AFERA DRMA ZADRUGU 5! Otkriveno sve o Neveninoj skandaloznoj prošlosti, bila u vezi sa makroom, a sada se oglasili i njeni najbliži 18:45 Vip 0
Alo/Đ.M. GLEDALA JE KAKO SE RASPADAŠ Aleks žestoko udarila na Dalilu, nije birala reči nakon njenog emotivnog sloma, a ovo joj najviše zamera 17:55 Vip 0
Alo/Đ.M. NISAM BILA SVESNA KOLIKO SAM OKRUTNA Dalilu stiglo gorko kajanje zbog svega što je priredila Dejanu, potpuno se slomila i zaplakala 17:20 Vip 1
Alo/Đ.M. BIĆU STRANAC U SVOJOJ KUĆI Dejan zajecao u programu uživo zbog svoje porodice, priznao svoje strahove i sve o vraćanju u Veternik 16:50 Vip 0
Alo/Đ.M. DOŽIVELA NERVNI SLOM Zadrugarka napravila haos nakon što su prikazane njene eksplicitne fotografije u Zadruzi, ne može da dođe sebi 15:45 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK ZA SVE Zadrugarima puštene eksplicitne fotografije Ane Jovanović sa bivšim dečkom i scene intimnih odnosa sa Filipom, Dalila zanemela 15:05 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. BRUTALNO JE PONIZILA Deniz Dejm odgovorila na žestoke uvrede Sandre Čaprić, izgovorila užasne reči i zapušila joj usta za sva vremena 15:00 Vip 0
Alo/Đ.M. IMALA S*KS SA UDATOM ŽENOM PRED KAMERAMA Otkrivena najveća tajna rijalitija ikada, umešana i Vesna Rivas, isplivali svi detalji (VIDEO) 13:20 Vip 0
Alo/Đ.M. MINA DOBILA PARE DA RASTURI VEZU MENSURA I MILICE Voditelj u programu uživo obelodanio šok detalje, Ajdarpašić zanemeo, a ni ona nije ostala imuna 12:40 Vip 1
Alo/Đ.M. KAMERA ZABELEŽILA SVAKI DETALJ Ana Jovanović u želji da izgleda izazovno nameštala kupaći, pa joj ispalo sve (VIDEO +18) 11:55 Vip 0
Alo/Đ.M. PORUKA ZA RODITELJE UOČI FINALA ZADRUGE Dalila Dragojević se rasula na komade, obratila se ocu i majci, a onda neočekivao spomenula i Dejana 11:20 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. DOBIJAJU INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA Otkriven pakleni plan Dalile i Dejana, pričali su u šiframa, a sada je sve javno obelodanjeno 09:26 Vip 0
Alo/Đ.M. BILA SI TRUDNA PRE 20 DANA U jeku brutalne svađe Dalile i Cara isplivala najveća tajna Zadruge 5, stravičan snimak dospeo u javnost (VIDEO) 09:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37