Alo/A.M. KAŽI JOJ DA JE VOLIM Čorba poslao poruku Maji Marinković, ono što je napisao mnoge je ostavilo bez teksta 16:20 Vip 0
Alo/A.M. ZA NJU SU ONI SA VUNENIM ČARAPAMA Čorba opleo po vezi Maje i Marka, izneo sve detalje 19:54 Vip 0
Alo/A.M. MAJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU Spreman je da raskrinka Kristijana, a sada je otkrio sve detalje 08:49 Vip 0
Alo/A.J. SVE LUDE LJUBAVI MAJE MARINKOVIĆ Jednom je uništila brak, drugi je poznati reper, a svi su zaboravili na njega 22:30 Vip 1
Alo/N.D. DECA BEZ RODITELJSKOG STARENJA IMAJU SVOJU PORODICU Čorba priredio iznenađenje za mališane iz Sremske Kamenice (FOTO) 09:25 Vip 1
Alo/N.S. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Edita uhvaćena u provodu sa bivšim zadrugarom, on odmah startovao njenu drugaricu, a pevačicina reakcija je hit (VIDEO) 18:30 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. TARA JE NAPUSTILA RIJALITI U KOPČAMA, ŠA JE KRIV ZA SVE! Otkriveni skandalozni detalji nakon njene diskvalifikacije, sve se saznalo! 11:07 Vip 1
Alo/J.J. NJOJ JE ZANIMLJIVO SAMO ONO ŠTO JE NEDOSTIŽNO! Nenadu zadrugari sasuli sve u lice, raskrinkali Taru Simov i doveli ga do sloma! 17:25 Vip 0
Alo/I.G. MAJA I ČORBA SE POJAVILI ZAJEDNO U JAVNOSTI! Marinkovićeva osula paljbu po Filipu, potkačila Dalilu, pa prokomentarisala Dejana i Aleks kao par! 21:32 Vip 2
Alo/K.G. ON MU JE BIO TRN U OKU! Tara priznala da je slupala auto, pa otkrila šta se dešavalo sa Ša nakon što su raskinuli! 11:09 Vip 0
Alo/K.G. IDEŠ POGREŠNIM PUTEM! Janjuša izjeda ljubomora što je Aleks spremila večeru Dejanu, a onda je potkačio i Cara zbog Maje i Čorbe! 22:13 Vip 0
Alo/J.M. JA SAM ARMIRANI BETON! Car negirao svoja osećanja i bio vrlo jasan da mu ona nije važna! 15:05 Vip 1
Pink/Alo/K.G. JEDINA GA NIKAD NISAM IZDALA Maja Marinković otkrila ko je koga prvi pozvao i kakvu su odluku doneli ona i Čorba nakon pomirenja! 22:09 Vip 2
Pink/Alo/K.G. NE JAVLJA MI SE NA TELEFON! Taki Marinković šokiran ponašanjem svoje ćerke, pa progovorio o njenom odlasku kod Čorbe 20:49 Vip 1
Alo/K.G. SKANDALOZNO! Maja Marinković otkrila da je sa Čorbom, pa objavila njihovu zajedničku fotografiju! (FOTO) 18:41 Vip 3
Alo/Đ.M. OTKRIVEN FILIPOV PAKLENI PLAN! Car poslao Maji Marinković tajnu poruku, isplivalo u javnost, a ovo je nameravao od početka da uradi! 12:03 Vip 1
Alo/J.M. PRIZNAJ DA TI SE SVIĐA ŠA! Tara Simov optužila Irmu da je bacila oko na repera, a onda brutalnu nastavila da je ponižava! 09:00 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. MAJA SE TAJNO VIĐA SA BIVŠIM ZADRUGAROM! Isplivali detalji susreta, posetila njegovo rodno mesto, oprostila mu je sve! 08:58 Vip 6
Alo/D.S. KAO DA JE STVARNO OMAĐIJAN Milan Janković Čorba šokiran odnosom Dalile i Dejana: Njegov mozak je okupiran njom! 21:59 Vip 0
Alo/I.G. OGLASIO SE ČORBA! Evo šta je rekao o teškim optužbama Teodore Bilanović za zlostavljanje 14:35 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
" SUMNJAM DA JE ALIJI NEKO POMAGO U SKRIVANJU" Brat ubijenih Jovana i Milenke izneo šokantne tvrdnje 08:52 Hronika 0
''JA SAM MUŽ DŽOA BAJDENA, NA TU TITULU SAM NAJPONOSNIJI'': Američki predsednik izustio NAJVEĆI blam dosad, milioni ljudi ostali u neverici šta je izgovorio! 07:38 Vesti 0
NAJSREĆNIJI LJUDI NA SVETU IMAJU 3 PRAVILA Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi 08:33