Blic/Alo/A.M. NE MOŽE DA JE PREBOLI Isak Šabanović priznao koliko mu je teško nakon raskida sa Aleksandrom, a evo i šta kaže o pomirenju 18:34 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. POMIRILI SE ANABELA I MARKO! Luna Đogani obelodanila srećne vesti, otkrila i kako se sve desilo 14:45 Vip 4
Informer/Alo/Đ.M. DOBIJAJU INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA Otkriven pakleni plan Dalile i Dejana, pričali su u šiframa, a sada je sve javno obelodanjeno 09:26 Vip 0
Alo/Đ.M. BILA SI TRUDNA PRE 20 DANA U jeku brutalne svađe Dalile i Cara isplivala najveća tajna Zadruge 5, stravičan snimak dospeo u javnost (VIDEO) 09:00 Vip 0
Alo/Đ.M. POMIRILI SE JOVANA PAJIĆ I SALE TROPIKO?! Isplivale privatne fotografije, poznati par uhvaćen zajedno i to na ovoj lokaciji (FOTO) 11:09 Vip 1
Pink/Alo/A.M. OVO JE PRAVA ISTINA Nenad Aleksić Ša se oglasio nakon noćnog provoda sa Tarom, priznao da li je palo pomirenje 15:33 Vip 0
Alo/A.M. PALO POMIRENJE? Darko Lazić čestitao rođendan Barbari Bobak, pa podelio stihove ove pesme (FOTO) 21:50 Vip 0
Alo/Đ.M. VIŠE NEĆU DA SPUŠTAM GLAVU Dalila šutnula Filipa Cara za sva vremena, ustala i izgovorila reči nakon kojih je nastao muk u Beloj kući 18:04 Vip 0
Alo/A.M. POMIRENJE NA POMOLU? Mateja Matijević nakon skandaloznog raskida snažno zaglio Minu, a zatim usledio i poljubac (VIDEO) 11:21 Vip 0
Alo/Đ.M. POMIRILI SE DRAGANA I NEBOJŠA GRNČARSKI Šok odluka poznatog para nakon skandala i prijave za nasilje u porodici 14:45 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. POMIRILI SE DARKO I BARBARA?! Folker potezom napravio opštu pometnju, pokajao se i brzo ispravio grešku, oglasila se i ona (FOTO) 22:20 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. PROŠLO JE ŠEST GODINA OD SUKOBA Otkriveno kako je došlo do pomirenja Stanije i Tamare, pričalo se i da su tužile jedna drugu, a ovo je istina 13:55 Vip 1
Alo/V.Đ/Đ.M. ALO! POMIRIO STANIJU I TAMARU! Starlete nakon brojnih uvreda i psovki zakopale ratne sekire, nakon sedam godina javno progovorile o razlozima svađe 09:01 Vip 0
Alo/Đ.M. KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO Dalila zaskočila Filipa naočigled svih, ne mogu da obuzdaju emocije nakon pomirenja 22:00 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON SVAĐE I STRAVIČNE TUČE Pomirili se Dalila i Filip, pljušte poljupci, uradio je ovo i ona je odmah popustila 21:15 Vip 0
Alo/N.D. POČNIMO LJUBAV IZ POČETKA Ana Jovanović otkrila da želi da se pomiri sa Nikolom Ilićem, a evo čega se plaši 18:30 Vip 0
Svet/Alo/N.D. ANTIVAKSERSKA LJUBAV DOBILA NOVI EPILOG Milan Stanković otišao u manastir, traži znak od Boga da se oženi sa Radom 17:18 Vip 1
Alo/Đ.M. POMIRIĆEŠ SE SA DALILOM Zorica Marković sasula Dejanu sve u lice, on nije znao šta da odgovori, pevačica javno otkrila sve 17:49 Vip 2
Tanjug NA LITURGIJI POMIRENJA PATRIJARH PORFIRIJE PORUČIO Zaceljena bolna rana sa makedonskom crkvom 12:19 Vesti 0
Star/Alo/Đ.M. ŠOK, POMIRILI SE RADA I MILAN! Pevačica i njen kolega uhvaćeni dok obilaze manastire, isplivali svi detalji, a tražili su i blagoslov od sveštenika 09:31 Vip 3
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37