MAJKA DARKA LAZIĆA NAŠLA DEČKA Branka već deset meseci u vezi sa ovim čovekom, evo kako je pevač reagovao! 09:20 Vip 0
NE DAJU MU NI DA SE OŽENI NA MIRU! Majka Darka Lazića besna nakon saznanja da joj je sin uhapšen, otkrila gde su mladenci otišli nakon venčanja 15:37 Vip 0
OVO JE NJENO MIŠLJENJE O KAĆI! Darkova majka tik pred venčanje progovorila o novoj ženi svog sina! 20:30 Vip 0
KAKVA CRNA SVADBA, JA BIH TO OTKAZALA Darkova majka van sebe nakon nesreće koju je pevač izazvao, pobesnela na jedno pitanje! 12:00 Vip 0
Blic/Alo/B.S. SUPRUGA DARKA LAZIĆA OBJAVILA PROPUŠTENE POZIVE NJEGOVE MAJKE Katarina je podelila i Brankinu fotografiju, a ovo je rekla o svekrvi (FOTO) 18:20 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. MAJKA DARKA LAZIĆA VAN SEBE, A ZA SVE JE KRIVA NJEGOVA NOVA DEVOJKA Sin i snajka je razorili, tvrdi da je omađijala pevača, drhti od straha! 22:00 Vip 0
Alo/N.D. "BRIGA ME ŠTA MISLE O KATARINI" Darko Lazić o tome kako njegova porodica prihvata novu snajku: NE ŽIVI MOJA MAMA SA NJOM, VEĆ JA! 07:04 Vip 0
Pink/Alo/N.D. OTKRILA SVE Oglasila se majka Darka Lazića, Branka progovorila o budućoj snajki i sinu: Želi muško dete 22:30 Vip 0
Blic/Alo/K.G. STRPAJTE GA U ZATVOR PRE NEGO ŠTO UBIJE NEKOG Darko Lazić navukao gnev javnosti, tviteraši osuli žestoku paljbu po njemu 09:53 Vip 7
Alo/N.K. SAVETOVALA SAM GA DA NE PRAVI GLUPOSTI Oglasila se majka Darka Lazića ekskluzivno za Alo! 11:15 Vip 1
Alo/Đ.M. RANO JE ZA BEBU! Majka Darka Lazića razvezala jezik i progovorila o budućoj snajki, o Barbari ima ovakvo mišljenje, a ni Anu Sević nije izostavila! 14:17 Vip 0
Blic/Alo.rs/D. I. ONE BI DA DARKO SVE PLAĆA Lazićeva majka udarila po Ani, Marini i Barbari, pa otkrila šta im Gagićeva radi! 15:23 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ONA NIJE MOJA SNAJKA! Darkova majka priznala u kakvim je odnosima sa sinom, a evo kako reaguje na pomen Barbare Bobak! 20:10 Vip 0
Star/Alo/D.S. MAJKA DARKA LAZIĆA OČAJNA ZBOG BARBARE Misli da će mu uzeti sve pare, a Marina mu je zapretila da nikad više neće videti sina! 09:19 Vip 0
Telegraf/Alo.rs/D. I. DARKOVA MAJKA NASMEJANA, PROGOVORILA O BARBARINOIJ TRUDNOĆI Branka Lazić otkriva da li će postati baka ponovo! 12:27 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. PLAĆA JOJ NA RUKE! MAJKA BRANI DARKA I TVRDI DA MARINI DAJE ALIMENTACIJU Branka Lazić otkriva u kakvim je odnosima s novom devojkom svog sina! 09:54 Vip 0
Blic/Alo.rs/M.A. IZNENADIĆE VAS NJENE REČI Majka Darka Lazića progovorila o snajkama, otkriveno u kakvom je odnosu sa Marinom i zbog čega želi da joj sin ostane u Nemačkoj! 10:45 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. ISPLIVALI NOVI DETALJI! Darkova majka moli pevača da se ne vraća u Srbiju, uplašena za njegov život, a on je smiruje iz Nemačke?! 15:19 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. SVE JE ISPLIVALO! Ova stvar je bila presudna u raskidu Darka i Marine, pevačeva majka slučajno otkrila nešto što nije trebalo?! 20:25 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31