U HALJINI KOJA PODMLAĐUJE BAR 15 GODINA Prva dama Francuske u bež kombinaciji koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim 10:01
PROVOKATIVNO, PREVIŠE GOLO ILI SA STILOM? Kim Kardašijan u izazovnoj haljini koju samo ona može da iznese 22:03
EVO KOLIKO KOŠTA HALJINA KEJT MIDLTON! Nikada ne biste pogodili o kojoj cifri je reč, izgleda skromno, ali je cena paprena! 17:11 Vip 0
NAGLAŠAVA SOFISTICIRANOST, POTPUNO SUŽAVA STRUK... OVIM TRIKOM SE UVEK SLUŽI Kejt Midlton na Vimbldonu u ljubičastoj haljini idealnoj za svaku ženu 15:47
MIONA OSTALA BEZ HALJINE ZA SUPERFINALE! Ša ne zna kako da joj pomogne, Jovanovićeva moli i preklinjeć, najbliži je ostavili na cedilu! 19:26 Vip 0
HALJINA KRALJICE KAMILE JE PRAVO OSVEŽENJE Deluje sasvim obično, sve dok ne zumirate, zbog ovog detalja je postala modna buntovnica 10:55
ŽENE U 60-IM ĆE ODLEPITI ZA OVOM HALJINOM Kraljica Leticija prošetala haljinu koja ističe struk, izdužuje figuru i daje sofisticiran stil 17:53
KOŠTA 13 EVRA, A NA NJOJ IZGLEDA KAO MILION Nina Badrić u haljini koju svaka žena mora da ima ovog leta, stoji kao salivena 13:56
KAMILA KABELJO OČARALA U MODERNOM AUTFITU Pevačica pozdravila fanove u Londonu u nikad lepšem izdanju, svi su gledali u ovaj detalj 17:06
NIKA TOŠIĆ FOTKOM ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! Krenula Karleušinim stopama, o njenom stajlingu priča cela Srbija! 17:01 Vip 1
LAGANA I DIVNA HALJINA ZA LETO Sara Džesika Parker oduševila autfitom na snimanju čuvene serije, jedan detalj je pun pogodak 08:40
SELENA GOMEZ ZAPALILA MREŽE OVOM HALJINOM Zvezda je izgledala očaravajuće u elegantnom modelu, sve žene ga obožavaju 18:02
DŽESIKA ALBA U HALJINI IZ SNOVA Ovaj model je idealan za leto, ženstven i praktičan, jasno je zašto se žene otimaju o njega 15:02
"OVO NIJE SIMPATIČNO" Influenserka izazvala HAOS na mrežama zbog izbora haljine za venčanje (FOTO) 14:20 Razonoda 0
ZATEGNUTA KAO PRAĆKA Kajli Džener se pojavila u provokativnoj haljini u Parizu, zanosne obline su bile u prvom planu 20:00
HALJINA KRISI TAJGEN JE HIT LETA Manekenka zablistala u njoj bez nakita, ovaj print je pun pogodak 14:45
ANĐELINA DŽOLI NIKAD LEPŠA U BELOJ HALJINI Zapažena tokom kupovine sa ćerkom, pogledajte kako izgleda mamina naslednica! 15:50
ODUŠEVILA PREKO 26 MILIONA PRATILACA Tinejdžerka isheklala haljinu koju je nosila Zendeja i to za samo 6.500 dinara! 18:35
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
ŽANDARMERIJA SA DUGIM CEVIMA ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE DODIK Prvi snimak iz Istočnog Sarajeva (VIDEO) 21:03 Vesti 0
ŠEŠELJA PITALI KOG POLITIČKOG PROTIVNIKA NAJVIŠE CENI Evo šta je odgovorio lider radikala 20:26 Vesti 0
ČETVRTAK, 24. APRIL JE VAŠ DAN Ova 3 horoskopska znaka dobijaju najveće blagoslove, ponovo se osećaju moćno 22:02