Alo/N.D. DANAS PROSLAVLJA 27. ROĐENDAN Luni Đogani pristižu čestitke sa svih strana, a ova poruka tera suze na oči (VIDEO) 12:20 Vip 0
Story/Alo/B.S. HIT FOTOGRAFIJA ANEBELE I GAGIJA SA VENČANJA Veo je ličio na ikebanu, dok je njegovo odelo blještalo (FOTO) 17:00 Vip 0
Blic/Alo/E.B. SKANDALI NEVIĐENIH RAZMERA NAŠIH JAVNIH LIČNOSTI Ostali bez igde ičega, napustila ih porodica, izgubili posao, ali to nije sve, ŠOK DETALJI 18:19 Vip 0
Alo/E.B. ISPLIVAO KUĆNI VIDEO LUNE ĐOGANI: Haos na internetu, munjevito se širi i deli, napravila pometnju! (VIDEO) 10:20 Vip 4
Informer/Alo/N.D. "PREVARE, NARKOTICI, NASILJE... TO MI JE OSTAVILO TRAUME" Luna Đogani o bolnim uspomenama iz detinjstva: PONIŽAVALI SU ME 21:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. SKANDALOZNI RAZVODI Poznati koji su se rastali uz svađe, pretnje i suđenja 13:52 Vip 0
Alo/Đ.M. NESREĆNIH JE BILO VIŠE Luna Đogani otvorila dušu i prvi put otkrila kroz šta je prošla zbog Anabele i Gagija 17:05 Vip 0
Alo/M.K. STVORILI SMO ZADRUGU Porodica Đogani udarila na produkciju nakon sramne izjave Uroša Ćertića 21:56 Vip 1
Alo/N.S. JAKO SAM SE IZNERVIRALA Luna Đogani progovorila o ocu, otkrila šta nije išlo po planu 19:15 Vip 0
Alo/Đ.M. IŠAO KOD LOGOPEDA Žestoke prozivke na račun porodice Đogani, najviše na udaru Gagi, uzgovorene užasne reči 12:45 Vip 0
Alo! / O. K. LUMPOVALI DO ZORE Luna Đogani se ludo provodila sa porodicom, a ovaj detalj svima privukao pažnju (FOTO) 10:35 Vip 0
Alo/N.S. NAJVAŽNIJA JE PODRŠKA Anabela Atijas progovorila o poroku svog muža, pevačica ogolila dušu 10:42 Vip 0
Alo/N.D/Đ.M. ĐOGANIJEVI ULAZE U ZADRUGU 6! Gagi stigao sa kesom na glavi, a niko nije očekivao da će mu društvo u rijalitiju praviti upravo on (FOTO) 15:27 Vip 3
Telegraf/Alo/N.S. NINA ĐOGANI ULAZI U ZADRUGU 6? Lunina sestra bila na razgovoru sa produkcijom, Gagi i Anabela je podržali 13:30 Vip 11
Alo/N.S. LUNINA SESTRA PROŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA Nakon skandaloznih fotografija gu*e, usledila je lavina komentara (FOTO) 17:02 Vip 1
Telegraf/Alo/A.J. NISAM IMALA PRILIKU DA ODBRANIM MAMU Luna Đogani nikad iskrenije: Bilo mi je jezivo da ga gledam dok je pod dejstvom narkotika 16:24 Vip 0
Informer/Alo/N.S. PLAŠILA SAM SE DA MI SE TATA NE PREDOZIRA Potresna ispovest Lune Đogani 10:21 Vip 1
Alo/N.K./N.S. STIGAO I GAGI ĐOGANI Prve utiske nakon krštenja ćerke Lune i Marka podelio je deda, pa otkriva u kakvim je odnosim sa zetom (VIDEO) 15:55 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57