BIĆE KAO NOVA Profesionalni šminkeri palete sa senkama čiste na ovaj način, potrebne samo 2 stvari 13:44
DA KUHINJA BUDE ČISTA KAO SUZA Održavanje čistoće nikad nije bilo lakše, samo primenite 8 brzih trikova 17:37
,,ČUVAJMO SE NELJUDI'' Mudre reči Patrijarha Pavla koje svaki Srbin treba dobro da upamti 15:03 Razonoda 0
HLEB SE OVAKO BRŽE KVARI Svi grešimo na isti način, ekspert tvrdi da ga treba čuvati na jednom mestu 08:13
POZNATI PSIHOLOG UPOZORIO ŽENE "Ako vam muškarac kaže "ne mogu da živim bez tebe", bežite od njega odmah!" 20:18
ČESTO SE PITAMO ZAŠTO SE POBOŽNI LJUDI MUČE, A LOŠIMA SVE IDE OD RUKE? Odgovor je dao vladika Nikolaj 06:00 Vesti 0
SIGURNO IH DRŽITE NA POGREŠNOM MESTU Stučnjaci otkrivaju gde zapravo treba držati tanjire, mnogo je praktičnije! 18:22
ZELENI LISTIĆI KOJE MORATE IMATI U KUHINJI Svakom jelu daju nezamenljiv ukus, jedan trik će olakšati njihovu namenu! 17:29
NEMATE ŠTA DA OBUČETE? Kladimo se da niste u pravu, pogledajte kako lako možete da ,,začinite" i najobičniji autfit 16:02
MORA DA PRIKOČI, DAJEM JOJ 101 SAVET, AL' NE SLUŠA Roditelji Jovane Jeremić ovo zameraju naslednici, evo šta kažu o njenom ponašanju pred kamerama 20:30 Vip 0
TAJNE BLISTAVE KOŽE Usvojite ove tri navike u svakodnevnoj bjuti rutini i imaćete blistav ten tokom cele godine 14:10
PREVIŠE LJUDI PRISTAJE NA MANJE OD MINIMUMA Sručnjak otkrio pet znakova da zaslužujete mnogo boljeg muškarca 13:31
SVE ŽENE IMAJU OVU MUKU, ALI SE STIDE Doktorka otkrila koja tri pitanja svaka trudnica mora da postavi svom ginekologu 14:27
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO SMRT PAPE, ALI I KO ĆE GA NASLEDITI Evo šta je zapisano pre 500 godina 12:45 Razonoda 0