JEZIVE SCENE OKO ŠKOLE U DOBANOVCIMA Bacali otrov na mestu gde se deca igraju, ŽIVOTINJE UMIRALE U MUKAMA 15:35 Vesti 0
KADA ČUJE UKOPAĆE SE U MESTU Ako vas napadne pas, samo mu kažite ovu reč, tako ćete spasiti život 09:56 Razonoda 0
NE ŽELI DA GA UDOME Pas koji je sve raznežio, stalno se vraća na mesto gde ga je vlasni ostavio 13:10 Razonoda 0
"SMAK SVETA JE U TOKU" Ovo će vas danima progoniti - Bračni par prošetao gradom pse kao da su bebe 17:10 Razonoda 0
TRENER PASA OTKRIO KOJE RASE SU NAJOPASNIJE Nikako nisu dobri za porodicu, agresivni su i vole da grizu 08:38 Razonoda 0
JEZIV SNIMAK! DEČAKA NAPAO ČOPOR BESNIH PASA Jurili ga po plaži, a ova scena je sve zgranula! (VIDEO) 18:07 Vesti 0
BEOGRAĐANKA OSTAVILA JASNU PORUKU KOMŠIJAMA Ove reči je uputila u nadi da će ljudi početi da poštuju pravila (FOTO) 17:07 Vesti 0
DA LI JE OVAJ ČOVEK REALAN Oduvek je želeo da postane životinja, sad u basnoslovno skupom kostimu juri ulicama, njuška sve živo... 11:03 Razonoda 0
ZAŠTO NEKI PSI NAPADAJU LJUDE? Ovo su razlozi zbog kojih psi postaju agresivni - vlasnici, obratite pažnju 21:52 Razonoda 0
Djole Dog LJUBAV NAJVEĆA Kako su potomci vukova postali najbolji čovekovi prijatelji 20:00 Razonoda 0
Milica Ljutić O OVOME SIGURNO NISTE RAZMIŠLJALI Šta znači kada vaš pas spava kao krofna ili kao lav? 09:22 Razonoda 0
Slobodanka Ćorić NAJBOLJA SLIKA IKADA Psi heroji posle spasilačkog podviga na putu kući, "Zaslužuju tretman prve klase" 15:19 Razonoda 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
LICEMERJE SE NASTAVLJA Hrvati namenski preko javnih ličnosti podržavaju Mariniku, Ješića i Gruhonjića u rušenju Srbije (VIDEO) 21:21 Vesti 0
HITNO! ZATVOREN ZOOLOŠKI VRT! Izbila opasna bolest među životinjama koja se lako prenosi na ljude 20:01 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 12. DECEMBAR Bikovi, osmelite se na donošenje dugoročnih odluka, Strelčevi će biti emotivno razdražljivi 19:23