Aleksandar Vulić ZAŠTO PSI LAJU SAMO NA ODREĐENE LJUDE? Vlasnike je ovo dugo mučilo, a sada je konačno otkriven razlog 08:34 Razonoda 0
Alo! SA 10 GODINA JE IZ PIŠTOLJA UBIJAO PSE! Meštani Dubone otkrivaju stravičnu prošlost U. B. - "Videlo se da nije normalan" 22:42 Hronika 0
djole.dog NAUČNO DOKAZANO Sada je i potvrđeno da postoje osobe koje više vole pse nego ljude 21:02 Razonoda 0
alo.rs/24sedam/Lj.Č. OBRATITE PAŽNJU: Ovim greškama tokok vožnje ugrožavate život psa 18:00 Razonoda 0
alo.rs/24sedam/Lj.Č. DA LI UŽIVA PORED VAS? Evo kako da znate da li su psi stvarno srećni 18:00 Razonoda 0
Alo.rs/Mediji POKOLJ U RAKOVICI Psi lutalice iskopali prolaz ispod ograde, poubijali 28 koza i izujedali vlasnika stada! 13:32 Hronika 0
Alo!/Mediji NESREĆNA ŽENA GA JE BRANILA SVOJIM TELOM! Čopor od 15 pasa napao baku i unuka: Mališan (2) ima vidljive rane na licu 19:55 Vesti 0
alo.rs DOK JE SPAVAO PAS MU IZGRIZAO PRST Probudio se u lokvi krvi, a danas mu je zahvalan 23:01 Žena 0
Tanjug; Alo; "TREBA UVESTI POREZ NA PSE!" Iz KSS traže žestoke kazne za vlasnike zbog napada! 08:45 Vesti 1
ALO.RS NOĆ STRAVE NA OSTRVU Srpkinji se medeni mesec na Sejšelima pretvorio u pravu noćnu moru 17:39 Razonoda 0
Blic; Alo; ZA NEDELJU DANA IZUJEDALI PETORO DECE! Oba psa pripadaju istom vlasniku, slučaj preuzela policija! 18:23 Vesti 0
Alo!/Mediji UŽAS U SUBOTICI! Vlasnički psi uleteli u dvorište vrtića i napali dete (4) 20:08 Hronika 0
Grandonline/Alo/B.S. REŠIO DA PROMENI ZANIMANJE Topalko doneo odluku, ostavlja mikrofon i pokreće novi biznis (VIDEO+FOTO) 14:20 Vip 0
Alo!/Mediji DEČAKA (10) IZUJEDALI PSI U ŠKOLSKOM DVORIŠTU Jeziva scena u Rakovici: Ekipa Hitne pomoći je izašla na lice mesta 18:58 Hronika 0
alo.rs/S.Ć. PROSTO NESTALA U BUTIKU Devojka vezala psa za tuđeg Juga, vlasnik auta poludeo "Ne mogu da krenem 20 minuta" 15:11 Razonoda 0
Alo!/Mediji VIOLETI PRETI 8 GODINA ROBIJE Završeno veštačenje pasa koji su Vladana izujedali do smrti - evo šta je utvđeno nalazom! 13:53 Hronika 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
VUČIĆ ME IMPRESIONIRA OTKAKO GA ZNAM Rožer Kepel: On priča mekim glasom u vremenu kada svi viču 17:03 Vesti 75
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. DECEMBAR Škorpijama pada energija zbog jedne stvari, Strelci su puni vrhunskih ideja 19:35