ZBOG OVOG MUŠKARCA JE EVA RAS STAVILA KATANAC Nosi crninu 40 godina, nakon njegove smrti njen život je samo bol 12:34 Vip 0
NIKO NIJE PRIŠAO DA MI POMOGNE Eva Ras otkrila jezive detalje napada: To je bio atentat na mene! 15:00 Vip 0
MRŽNJA SE SLOMILA NA BABI OD 83 GODINE Oglasila se Eva Ras nakon tvrdnji da je pretučena! 13:44 Vip 0
UNUTRAŠNJE KRVARENJE NIJE STALO! Evu Ras koleginice pretukle: Gnječile su me kao vašku, one su loši ljudi 12:19 Vip 0
OVO JE POKOJNI MUŽ EVE RAS Zbog njega je više od 40 godina zavijeno u crno, jedina njegova fotka! (FOTO) 19:40 Vip 0
Nina Denda UMALO IZBEGLI TRAGEDIJU Grom udario u šator sa glumcima, Eva Ras otkrila da li ima povređenih 08:10 Vip 0
Amina Jusović AMERIKA JE 1967. BRUJALA O EVI RAS Proglasili je kraljicom golotinje zbog ove uloge! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. O KULTNOJ SCENI I DANAS SE GOVORI Ona je prva domaća glumica koja se obnažila na filmu, bila je glavna tema svetskih medija! 22:30 Vip 0
Alo/A.J. OVO JE PRAVO IME EVE RAS! Niko ne zna da se glumica zapravo zove ovako, otkrivena je dugo čuvana tajna 18:45 Vip 0
NJENA SMRT I DALJE JE MISTERIJA Osvanula nikad viđena fotografija pokojne ćerke Eve Ras, glumica gleda u voljene ni ne sluteći tragediju 16:13
Alo/E.B. NAŠA GLUMICA ZAPREPASTILA IZJAVOM O ANĐELI ĐURIČIĆ Njeno obraćanje izazvalo haos, u sve umešala i koleginicu! 17:30 Vip 0
Informer/Alo/A.J. "BILA SAM NA KOKAINU" Eva Ras otkila do sada nepoznate detalje iz svog života, pa priznala šokantnu činjenicu o svom ocu! 09:13 Vip 0
Alo/N.D. "SKUPLJALI SMO NOVAC DA KUPIMO CIPELE" Oglasila se Eva Ras, nije mogla da sakrije šok zbog smrti kolege, prisetila se njihovog poznanstva 15:17 Vip 1
Kurir/Alo/M.Č. "LUKA BLEK JE IZ PROŠLOG VEKA" Eva Ras prokomentarisala srpskog predstavnika za Evroviziju pa naglasila koja je jedina domaća pesma koju zna sa ovog takmičenja 11:30 >> 11:45 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. ŽIVOTNA PRIČA EVE RAS JE PUN TUGE “Dobila sam puno šamara, a mrze me jer sam stara” 15:20 Vip 0
Blic/Alo/E.B. "PUSTITE ME DA UMREM" Eva Ras srceparajućim obraćanjem potresla region, želela je sebi da oduzme život! 07:38 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
VIŠE OD POLOVINE SRBA IMA POVIŠEN HOLESTEROL Svi to pripisuju masnoj hrani, ali najveći krivac je jedna jutarnja navika 12:31
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10