Alo/B.S. Eva Ras stala u odbranu Anđele Đuričić A za Anu je rekla samo jedno "ONA JE FENOMENALNA, PLAČE A JEDE" 15:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "20 GODINA SE BORIM SA KANCEROM" Eva Ras otkriva kako se nosi sa opakom bolešću " NEMA NIŠTA DRAGOCENIJE OD ŽIVOTA" 08:15 Vip 0
Grand/Alo/N.D. "NE OSUĐUJEM ANĐELINE POSTUPKE" Eva Ras progovorila o aktuelnoj trojci: SVE JE TO STRATEGIJA! 12:00 Vip 0
Espreso/Alo/N.D. PROGOVORILA O BORBI ZA ŽIVOT Eva Ras o otkrila detalje lečenja od kancera, PROGNOZIRALI SU JOJ SMRT 18:10 Vip 0
Alo/E.B. NIKADA NEĆETE POGODITI KOJA GLUMICA SE NALAZI NA SLICI Život joj obeležen tragedijama i skandalima, nema dlake na jeziku (FOTO) 20:45 Vip 0
Alo/E.B. EVA RAS OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O OCU Njena majka htela da se UBIJE, tada je imala samo 22 godine, JEZIVO 18:05 Vip 0
Alo/N.D. UMRLA JE JAKO MLADA Eva Ras nikada nije prežalil ćerkinu smrt, A EVO KAKO JE KRUNA IZGLEDALA (FOTO) 11:15 Vip 0
Alo/N.D. "BLOKIRALA ME JE I IZBRISALA IZ ŽIVOTA" Eva Ras progovorila o sukobu sa Milicom Milšom: RAZOČARANA SAM! 12:45 Vip 0
Alo! ČOVEK JE ČISTO ZLO, HOĆE DA VODI NAROD A NE ZNA POŠTO JE LITAR MLEKA! Eva Ras pokopala Ćutu i lažne ekologe (VIDEO) 12:36 Vesti 0
Informer/Alo/N.D. BILA SAM KOKAINSKI ZAVISNIK Eva Ras ogolila dušu i progovorila o ocu koji je napustio, krahu braka kao i misterioznoj smrti svoje majke 08:52 Vip 0
Alo/N.S. SE*S BIH OPROSTILA, ALI EMOCIJU NE Jovana Jeremić progovorila o prevari, bez dlake na jeziku 14:30 Vip 0
Blic/Alo/N.S. ODAVNO BROJIM KORAKE, OČEKUJEM DA ODEM Bolna ispovest Eve Ras, glumica ogolila dušu: Gađali su me fekalijama 14:40 Razonoda 0
Republika/Alo/Đ.M. SVE SMO MI K*RVE Eva Ras šokirala izjavom, glumica bez dlake na jeziku oplela po ženama 14:29 Vip 0
Alo/A.M. DA JE NORMALNA JAVILA BI MI SE I IZVINILA! Eva Ras bez dlake na jeziku o Konstrakti: Ne može tako da peva! 21:50 Razonoda 1
Republika/Alo/J.J. GLUMICA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Eva Ras ističe kako je za legalizaciju prostitucije, otkriva detalje poznanstva sa Dajanom Tripunović! 20:36 Razonoda 0
Alo/K.G. VENČALI SU SE NAKON ČETIRI DANA VEZE Posle dva neuspela braka Eva Ras sreću je pronašla pored njega! 13:45 Razonoda 0
Kurir/Alo/Đ.M. EVA RAS U JAKO TEŠKOM STANJU! Glumica povraćala krv tri dana, ne može da se pomiri sa brutalnim komentarima! 14:55 Vip 2
Alo/J.M. OTKRIVENA JEDINA FOTOGRAFIJA ĆERKE EVE RAS! Bila je ista majka, studirala je režiju, a umrla tragično u inostranstvu! 17:24 Razonoda 0
Alo/K.G. TO JE DIREKTNO BILA UVREDA NA MENE! Eva Ras šokirana Konstraktinom pesmom "Umetnica mora biti zdrava" , ježila se dok je slušala! 08:12 Vip 10
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
" SUMNJAM DA JE ALIJI NEKO POMAGO U SKRIVANJU" Brat ubijenih Jovana i Milenke izneo šokantne tvrdnje 08:52 Hronika 0
''JA SAM MUŽ DŽOA BAJDENA, NA TU TITULU SAM NAJPONOSNIJI'': Američki predsednik izustio NAJVEĆI blam dosad, milioni ljudi ostali u neverici šta je izgovorio! 07:38 Vesti 0
NAJSREĆNIJI LJUDI NA SVETU IMAJU 3 PRAVILA Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi 08:33