Alo/K.G. OD SJAJA DO OČAJA Lepi Mića nije štedeo Cara i Dalilu, prokomentarisao njihov odnos, zanemeli svi za stolom! 08:42 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK U BELOJ KUĆI! Ukućani nominovali Cara za izbacivanje, a evo ko će mu praviti društvo u izolaciji 07:45 Vip 0
Alo/Đ.M. REŠAVAJ TI RAZVOD DA TI POSLE NE UZME PARE! Mia Borisavljević rekla Dejanu šta pod hitno mora da uradi, pevačica ponizila Dalilu pred milionima! 14:48 Vip 0
Alo/Đ.M. UŽASNO PONAŠANJE LEPOG MIĆE! Izneo gnusne uvrede na račun ove zadrugarke i pokušao da je ponizi pred svima, ali mu je ona još žešće odbrusila! 15:15 Vip 0
Alo/D.S. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! U Zadruzi je omiljen, a sad je nominovan od strane publike! 07:28 Vip 0
Alo/Đ.M. GADIŠ MI SE! Maloletna Milica ponovo besni na Mensura iz čista mira, ovakve reči mu nije uputila ni Mina Vrbaški kojoj je izgovarao užasne reči! 23:31 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA NIJE ZNALA KO JE OTAC DETETA Bivši zadrugar izneo mračne tajne iz Majinog života, potpuno raskrinkao prijateljicu i obelodanio sve! 22:56 Vip 3
Alo/D.S: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Ona je imala najmanje glasova publike, a evo sa kim će se boriti za ostanak u rijalitiju! 09:00 Vip 0
Alo/Đ.M. OBEZBEĐENJE REAGOVALO MOMENTALNO! Matora poludela, pa se zaletela na Irmu, haos u Zadruzi! 09:16 Vip 0
Alo/Đ.M. JEDVA SE ODBRANILA OD NJEGA! Janjuš se obrusio na Aleksandru, otkrio šokantne informacije iz spoljnog sveta, a tiču se Subotićeve! 10:21 Vip 0
Objektiv/Alo/Đ.M. NE PLAŠIM SE TAKIJEVIH BATINAŠA! Janjuš nastavlja da besni na Majinog oca, Marinkovićevu precrtao, a spomenuo bivšu ženu i ćerkicu! 17:00 Vip 0
Alo/Đ.M. TI SI MASNI HARMONIKAŠ I CIRKUZANT! Milica i Bora u nikad žešćem klinču, žestoka svađa bivših uživo u studiju, voditeljka zanemela 15:14 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. LJUDI SU ZNALI KO SAM JA I PRE ZADRUGE! Mišel konačno otkrio zašto je bio miran u rijalitiju, sve se isplatilo, a pevač je krije zadovoljstvo! 17:15 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SKANDALOZNO PONAŠANJE SIMOVE! Tara urlala po parkingu na Nenada nakon svađe sa Đedovićem, uputila brutalne pretnje novinaru! 13:05 Vip 4
Kurir/Alo/Đ.M. MNOGO TREBA DA SE ULOŽI, A JA NEMAM NIŠTA! Milica Kemez rastužila izjavom o novom domu, sve joj je bilo crno u životu, a sada će uraditi nešto da pomogne svima 21:33 Vip 2
Alo/Đ.M. ŽELI ŠTO PRE DA VODI ĆERKU VAN SRBIJE! Taki našao Maji muškarca, drži pola Švedske i ozbiljan je biznismen, a evo i koliko godina ima 18:40 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. DUŠA ME JE ZABOLELA KADA SAM ČULA DA NEMA GDE DA ODE! Baka iz Ivanjice poklanja kuću Milici Kemez, ali postoji jedan uslov koji zadrugarka mora da ispuni 12:00 Vip 6
Alo/Đ.M. PAULA ZVALA FRANA I NENADA U TROJKU! Pujas prebledeo kada je Hublinova priznala da je Ša taj misteriozni muškarac, Tara će izgoreti od besa kada čuje istinu 08:10 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA HITNO NAPUSTILA STUDIO! Simova pobegla iz Šimanovaca kada je čula ko je ispao iz Zadruge, Đedoviću sve preneli, a on joj zapretio nikad gore 07:40 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Vodolija dobija šokantne vesti, Jarcu nova mogućnost za zaradu, a Ribama se vraća bivša ljubav 05:00 Razonoda 0