Alo/Đ.M. SVI ČEKAJU SUOČAVANJE NJEGA I TARE SIMOV! Ovo su svi takmičari koji su sinoć zauvek napustili Zadrugu, misica nije mogla da zaustavi suze! 07:27 Vip 0
Alo.rs DA LI JE PREPOZNAJETE? Tara simov stigla u Šimanovce i promenila lični opis: Neću sačekati Ša, razočarao me je, ali nismo raskinuli! 23:00 Vip 1
Alo/Đ.M. ZBOG OVOGA HUBLINOVOJ PRETI KAZNA! Oglasila se Ermina i otkrila sve o Paulinom misterioznom muškarcu 19:26 Vip 0
Alo/Đ.M. BUKTI RAT TARE I PAULE! Nakon što je Simova žestoko potkačila zadrugarku, Hublinova joj zapušila usta ovom rečenicom, uključio se i Ša! 19:53 Vip 0
Alo/Đ.M. ZANEMEO! Nenad ugledao Taru u Zadruzi posle dva meseca, a njegova reakcija će se prepričavati! 17:52 Vip 0
Alo/Đ.M. BIO MI JE KAO DRUGI OTAC! Stefanove reči o Kristijanu Goluboviću šokirale ukućane, njegova majka se samo ovoga plašila 17:42 Vip 1
Star/Alo/Đ.M. PRIJAVLJUJE GA POLICIJI, NEĆE SMETI DA JOJ PRIĐE! Majka Sanje Stanković sprema haos Filipu Caru po izlasku iz Zadruge 23:59 Vip 0
Alo/Đ.M. KRISTIJAN SPREMAN DA DONIRA MILICI BUBREG?! Golubović objavio rezultate testiranja i porukom sve ostavio bez teksta (FOTO) 21:14 Vip 1
Alo/Đ.M. MOŽDA BAŠ VAŠ GLAS ODLUČI! Ko je po vašem mišljenju zaslužio da odnese pobedu u Zadruzi! (ANKETA) 15:53 Vip 0
Alo.rs/M.A. ŠOK, KRISTIJAN OTKRIO KADA KRISTINA NAPUŠTA ZADRUGU!? Golubović kivan na ljubavnicu, objasnio zašto je pokazala nepoštovanje prema njemu! (FOTO) 20:35 Vip 1
Alo/Đ.M. NISAM JOJ VEROVAO DA JE DRUGAČIJA! Nenad ne može da prežali Ivanu, konačno mu došlo do glave koliko ju je ponizio, pa priznao veoma bitnu stvar 22:49 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. DA LI JE ONA NORMALNA?! Majka Aleksandre Nikolić burno reagovala na vezu njene ćerke i Matore, iznela svoje iskreno mišljenje o svemu 22:33 Vip 1
Alo/Đ.M. OSTALO JE JOS SEDAM DANA DO KRAJA! Zadrugari sasuli jedni drugima sve u lice, otkrili ko je najveći favorit za pobedu! 18:50 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODAO SI ME ZBOG NARKOMANA! Bora sasuo Nenadu sve u lice, prekinuo prijajateljstvo i izgovorio Franu brutalne uvrede 17:55 Vip 0
Alo/Đ.M. POSTALA JE SVESNA SVEGA! Kristina konačno shvatila koliko ju je Kristijan ponizio, briznula u plač kada je videla žestoke scene se*sa sa Golubovićem 20:36 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠA ZANEMEO! Đedović ponovo raskrinkao Taru, otkrio da je samo prema ovom zadrugaru imala emocije, a sve ostalo folirala?! 16:27 Vip 0
Alo/Đ.M. MOŽE LI SKANDALOZNIJE?! Miljana naskakala na Mišela i Cara i molila ih za se*s, zadrugari i javnost zgroženi užasnim prizorima 15:45 Vip 6
Alo.rs/M.A. ŠOK NA POČETKU NOMINACIJA Nekadašnji Miljanini zakleti neprijatelji je veličali, Kulićeva blista, zbog ovoga je hvalili svi redom! 23:10 Vip 0
Alo/Đ.M. STRAVA I UŽAS! Kristijan u uključenju uživo pokazao jezive podlive i modrice nakon skandaloznog ponašanja i tuče u Zadruzi, otkrio i ko ga je udario! 20:36 Vip 2
Alo/Đ.M. OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Kristijan ipak neće platiti kaznu od 50.000 evra, ugovor mu je bio drugačiji, a od honorara vam neće biti dobro! 20:15 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Vodolija dobija šokantne vesti, Jarcu nova mogućnost za zaradu, a Ribama se vraća bivša ljubav 05:00 Razonoda 0