UHAPŠEN MARKO KOJI JE SA MAJKOM I SESTROM UBIO OCA Osumnjičeni je "pao" na Horgošu, evo kako se branio 13:33 Hronika 0
PREŠLA U SUPROTNU TRAKU I ZAKUCALA SE U KAMION Jeziva nesreća kod Požarevca, žena poginula na licu mesta 10:42 Hronika 0
"JESTE, JA SAM GA UBILA" Mediji: Ljiljana posle hapšenja izgovorila rečenicu koja je iznenadila i policiju 07:49 Hronika 0
OGLASIO SE MUP Evo šta su rekli o stravičnom ubistvu u Požarevcu, sin, majka i ćerka ubili čoveka, izmasakrirali su ga 18:52 Hronika 0
JEZIVI DETALJI UBISTVA U POŽAREVCU Telo muža je sa sinom i ćerkom isekla na krevetu, pa ga odneli u šumu 18:19 Hronika 0
ŽENA IZ POŽAREVCA PRIZNALA DA JE UBILA MUŽA! Pucala je u njega u porodičnoj kući, pa telo ostavila u šumi! Ćerka joj je pomogla? 17:47 Hronika 0
ČOVEK UBIJEN U POŽAREVCU! Sumnja se da je supruga pucala u njega, pa ostavila telo u šumi 17:22 Hronika 0
VANREDNA SITUACIJA U POŽAREVCU: Štab za vanredne situacije doneo odluku zbog afričke kuge svinja 18:16 Vesti 0
OVO JE NAJBOGATIJE SELO U SRBIJI Izgleda nesakidašnje, meštani ovde žive u dvorcima, a evo šta su uradili kako bi sve stvorili (VIDEO) 10:26 Vesti 1
Alo.rs UŽASNA NESREĆA KOD POŽAREVCA Kamion prevrnut, ispod njega motocikl! Saobraćaj zaustavljen (VIDEO) 07:21 Hronika 0
Aleksandar Vulić PREVRNUO SE KAMION KOD MALOG POŽAREVCA Velika gužva na autoputu (VIDEO) 09:32 Hronika 0
najžena REKAO SAM TASTU DA JE "SELJAČINA"? Dečko iz Beograda je doživeo blam veka kad mu je mlada iz Požarevca otkrila porodični ritual 20:54
V. Popović NOVI DETALJI O INCIDENTU U OSNOVNOJ ŠKOLI U POŽAREVCU Kod devojčice pronađen spisak pet drugarica koje mrzi - evo šta kaže direktorka o ovoj učenici 18:13 Hronika 0
Milica Jovanović OBAVEŠTENI POLICIJA I TUŽILAŠTVO Učenica šestog razreda iz Požarevca u školu donela spisak imena "devojčica koje mrzi" 14:15 Hronika 0
Alo!/Telegraf PIJAN SEO ZA VOLAN, ULETEO U DVORIŠTE I UNIŠTIO SVE PRED SOBOM Psovao i vređao gazdu, auto načisto razlupao (VIDEO) 19:17 Hronika 0
Alo/S.E. SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE DRŽAO LJUDE KAO ROBOVE Terao ih da rade bez dinara pa negirao navode prijave 09:41 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TURSKA SPREMA POTEZ KOJI ĆE UZDRMATI CEO SVET Isplivalo dramatično pismo, Amerikanci su skroz nemoćni?! 18:14 Vesti 0
SNEG U BEOGRADU ALI I VEĆEM DELU SRBIJE Dva snežna talasa do Nove godine, prvi samo što nije! 17:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50