Alo.rs VODITELJ POČEO DA URLA NA DEVOJČICU USRED EMISIJE, NASTAO MUK Pola ljudi ga podržava u tome, evo i zašto 15:41 Vesti 0
Alo/N.K. FALI MI OTAC DA MI KAŽE GDE GREŠIM Sandra Rešić otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje, a dotakla se i honorara iz rijalitija (VIDEO) 12:00 Vip 1
Alo/N.S. VODITELJKA U 8. MESECU TRUDNOĆE IZGLEDA TOP Marija Egelja pokazala trudnički stomak, pa otkrila ovo (FOTO) 18:47 Vip 0
Alo.rs NAJPOZNATIJI BRITANSKI VODITELJ RASUTRIO ZAPADNU PROPAGANDU? "Plašim se da Rusija dobija rat u Ukrajini i za sve smo krivi mi" (VIDEO) 23:28 Vesti 0
Alo/N.S. PRIZNALA DA IMA DEČKA! Sanja Vučić progovorila o emotivnom životu, pa otkrila sve detalje (FOTO) 15:20 Vip 0
Alo/Đ.M. FILIP CAR DOŠAO NEPOZVAN U EMISIJU! Bivši zadrugar sve iznenadio, a onda priznao u kakvim je odnosima sa ovom starletom 23:25 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. ZVEZDE GRANDA ĆE SE IPAK EMITOVATI Otkriveno i za kada je zakazano prvo snimanje, a evo koje televizije su u opticaju 15:38 Vip 0
Alo/A.J. VAS DVOJE KAO DA SE MUVATE Stefan Karić poručio Jovani Jeremić: Uzmi moj broj, ja ću ti sve objasniti 18:15 Vip 0
Alo/Đ.M. SPOMINJE SE PRELAZAK NA OVU TELEVIZIJU Otkriveno zašto emitovanje Zvezda Granda još uvek nije počelo, isplivali svi detalji 09:53 Vip 0
Alo/Đ.M. FILIP CAR PONOVO KRŠI STROGA PRAVILA Zadrugar se nije pojavio, voditeljka odmah oplela po njemu i isprozivala ga (VIDEO) 14:37 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. NE STIDIM SE TOGA, ALI NISAM NI PONOSNA Ceca Kitić otkrila zbog čega je ostavila alkohol 21:58 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. PONUDILA MI JE 60.000 EVRA DA ISPLATIM KREDIT Potresna ispovest Svetlane Cece Kitić 20:45 Vip 0
Alo/Đ.M. EVO OTVORENO KAŽEM DA SAM MANIPULATOR Dejan Dragojević otkrio šta zaista misli o Dalili i njihovom braku i šokirao izjavom u emisiji 18:14 Vip 0
Alo/Đ.M. PRIVATNI SNIMCI, BRUTALNE SVAĐE I UVREDE! Večeras suočavanje dva najveća neprijatelja u Zadruzi 5, sledi totalno raskrinkavanje 16:44 Vip 0
Alo.rs VUK JEREMIĆ PRIZNAO SVOJU LIČNU SRAMOTU "Ne mogu da se setim nijedne bolnice izgrađene za vreme moje vlasti!" (VIDEO) 11:59 Vesti 77
Alo/Đ.M. IMAM LOŠE MIŠLJENJE O DALILI I MAJI! Filip Car je ćutao deset meseci, a sada je javno izgovorio šta misli o ovim zadrugarkama, haos u emisiji 10:50 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽAO MI JE DALILE! Filip Car šokirao izjavom, pokajao se zbog svega, a onda je doživeo pomračenje i zapretio ovoj zadrugarki eksplicitnim snimkom 07:15 Vip 0
Hajp/Alo/Đ.M. SVE ŠTO SAM POŽELEO, TO SAM I DOBIO Voditelj Nemanja Kovačević otkrio koga nikada ne bi ugostio 11:11 Vip 0
Alo/Đ.M. MOJ OTAC JE BIO VEZAN ZA DEJANA, A SADA SAM SAMA Dalila uživo u emisiji priznala da Huso i dalje pati za bivšim zetom, šokirala izjavom 09:58 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOLITVA ZA LONDON, VAŠINGTON I PARIZ Izjava Putina o pravu Moskve na odmazdu uzdrmala Zapad 19:43 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35