ANA JE LAGALA SVE REDOM, GOVORILA DA JE BOGATA NASLEDNICA Bila je u zatvoru i kućnom pritvoru, a sada ponovo šokirala svet 14:30
KARLEUŠA SE U NEVEROVATNOM IZDANJU POJAVILA U EMISIJI! Ovo niko nije očekivao, svi gledaju u dubok dekolte, a jedan detalj posebno privlači pažnju! 11:57 Vip 0
ŽESTOK SUKOB JOVANE JEREMIĆ I SANJE MARINKOVIĆ! Pokušala da je ponizi, ona joj brutalno uzvratila, karambol u emisiji! 07:00 Vip 0
DA LI BI GOSTOVALA U CECINOJ EMISIJI? Jelena dobila neočekivano pitanje, niko nije ni slutio da će pevačica ovo javno priznati! 16:30 Vip 0
NEVIĐENI SKANDAL U EMISIJI Učesnica napala voditeljku i pocepala ugovor, nastao haos u programu! 21:05 Vip 0
MIKI ĐURIČIĆ ZVANIČNO POSTAO VODITELJ! U rijalitiju zaradio više od pola miliona evra, a sada dobio neverovatnu ponudu 13:20 Vip 0
ZATVORENA SAM U SOBI Karleuša ogolila dušu pred Alo! kamerama: Da žalim sebe i plačem nad svojom sudbinom... 19:35 Vip 0
KARLEUŠA OTKRILA KO JE NJEN PARTNER Za Alo! progovorila o svadbi, pa potkačila bivše: Nijedan nije bio uz mene! 16:40 Vip 0
NAŠ MUZIČAR PROPAO KROZ NAMEŠTAJ U EMISIJI! Neviđeni peh, voditeljka nije znala kako da reaguje 06:30 Vip 0
JANJUŠ HITNO NAPUSTIO EMISIJU! Skandal u studiju, potpuno se slomio: Brat mi je operisan, izgubljen sam 09:00 Vip 0
JANJUŠ VEČERAS SA NJOM OČI U OČI! Prvo suočavanje nakon Elite, nastaće opšti haos, svi su u pripravnosti! 13:27 Vip 0
SKANDAL KAKAV PINK NE PAMTI U EMISIJI UŽIVO! Žestoka svađa Ivana i voditeljke: "Varaš muža, nemoj da pokažem poruke!" 11:37 Vip 0
HAOS U STUDIJU PINKA! Ivan Marinković nije mogao da izdrži, voditeljka zanemela od šoka zbog onoga što je uradio 08:00 Vip 0
POJAVIO SE SNIMAK TUČE MATORE I MUNJEZA! Skočio i brutalno je gurnuo u publiku, pa je žestoko udario! 22:52 Vip 0
SKANDAL U EMISIJI UŽIVO Voditelj napao gosta, neviđena drama: Nemoj da mi preživaš u studiju! 18:50 Vip 0
ZNAŠ TI KO SAM JA, ŠTA ME TO PITAŠ! O skandalu Karleuše i voditeljke Pinka brujao je region, spomenula joj i majku! 07:20 Vip 1
POLNI ORGAN DAJEŠ NA TACNI KAKO BI PREHRANILA DETE! Žestok sukob Sanje Marinković i gošće, u studiju nastao haos 20:20 Vip 1
VODITELJKA PINKA VODILA EMISIJU BEZ BRUSHALTERA Sve se ocrtalo, gledaoci zanemeli zbog ovog kadra 07:20 Vip 3
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
VIŠE OD POLOVINE SRBA IMA POVIŠEN HOLESTEROL Svi to pripisuju masnoj hrani, ali najveći krivac je jedna jutarnja navika 12:31
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10