Alo/Đ.M. SVE JE ISPLANIRANO Isplivali novi šokantni detalji nakon što je Dalila raskinula sa Filipom uživo u emisiji, pozvao je i javno raskrinkao 09:24 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA UŽIVO U EMISIJI RASKINULA SA FILIPOM Mujićeva šutnula Cara za sva vremena, ostavio je na cedilu nakon svega! 07:22 Vip 0
Alo/N.S. ČUO SAM DA JE ZREO MUŠKARAC Filip Car prvi put prokomentarisao skandal bivše devojke Maje Marinković 11:21 Vip 0
Alo/N. K. MOJI ROMI PLAĆAJU PEVAČE, A OVI IH PLJUJU! Nadica Ademov u emisiji ogolila dušu i priznala ono o čemu se ćuti, ovakvu je do sada niste videli (VIDEO) 12:00 Vip 0
Alo/N.S. TRI PUTA SAM SE UDAVALA Ruška Jakić otvoreno pričala o pozicijama koje se stiču preko kreveta: Nije najgore imati se*s sa nekim koga ne voliš 22:11 Vip 0
Alo/N.S. RIJALITI MOMCI NEMAJU STATUS MOJIH PRAVIH BIVŠIH MOMAKA Stanija Dobrojević iskreno o svmu, pa priznala ovo 11:04 Vip 0
Alo/N.S. OČI U OČI NAKON PROZIVKI Ljupka se šokirala kada ju je Zorica bez blama u emisiji pitala za uvredu, nastao tajac u studiju 22:55 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA OSVAJA PRVO MESTO U ZADRUZI 5?! Mujićeva otkrila strogo čuvanu tajnu, javno obelodanila šta joj je Milan obećao, isplivao snimak (VIDEO) 08:45 Vip 5
Alo/Đ.M. POMERITE SE ODAVDE, NAREĐENO MI JE Članice grupe Hurricane oterala radnica sa pumpe, nastao opšti skandal, Ksenija se izvinjavala 14:55 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE NI ČUDO ŠTO JE SAMA, PREPOTENTNA JE Žestoke prozivke na račun Sanje Marinković, voditeljku ponovo kritikuju zbog bahatosti prema gostima 08:25 Vip 2
Alo.rs ĐILASOVAC NAPAO JEREMIĆA Borko Stefanović brutalno odgovorio predsedniku Narodne stranke, ovo mu se neće svideti (VIDEO) 15:12 Vesti 0
Alo/Đ.M. ZMIJA U JUTARNJEM PROGRAMU! Voditeljka prestravljena, krenule joj suze od straha, pokušavali da je smire (FOTO) 12:48 Vip 0
Alo/}.M. IMAO SAM HILJADU EVRA DNEVNO U RIJALITIJU! Kristijan Golubović u emisiji ,,Pretres” iskren do srži! (VIDEO) 14:47 Vip 1
Alo/Đ.M. OVAJ SKANDAL NIKOLINE PIŠEK I DALJE SVI PAMTE Voditeljka je pevačicu toliko isprovocirala da je ona bacila papire i napustila studio, a tu nije kraj 10:31 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. PRIMILA VIŠE POLNIH ORGANA, NEGO ŠTO JE NEKO POJEO SLADOLEDA Jovana Jeremić šokirala izjavom u emisiji. Ja sam ku*ka, a ne dama! 23:20 Vip 10
Alo/Đ.M. PITALA JE ŠTA NIKOLA MISLI O SVEMU! Aleksandra Nikolić raskrinkana, zadrugarka sklonila bubicu i izgovorila ovo reči, sve isplivalo u javnost! 23:15 Vip 1
Alo/N.S. SKANDAL USRED EMISIJE Učesnica šou programa napravila opštu pometnju: Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe, da brišete ovo, nemoj da me prikazujete! 14:57 Vip 0
Alo/Đ.M. MORAM DA BUDEM SKROMNA Marina Visković priznala koliko novca troši mesečno, zavladao muk u studiju nakon ove pevačicine izjave 13:25 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
NIKO NIJE VEROVAO DA SU U STANJU DA TO URADE SVOJOJ DECI Kejt i Vilijam doneli odluku koja menja sve 13:28
KO SU NAJVREDNIJI IGRAČI ZVEZDE? Očekivano prvo mesto, iskusni vode kolo, a ima i jedno iznenađenje 13:52