NAORUŽANI MUŠKARCI UPALI U PROGRAM UŽIVO Uzeli voditelje za taoce, TVRDE DA IMAJU BOMBE! Drama u Ekvadoru 21:09 Vesti 0
VODITELJKA U EMISIJI UŽIVO OTKRILA DA IMA TUMOR: Teško je to reći naglas, u trećem je stadijumu 21:45 Vip 0
DOBIO SAM SAMOUBILAČKE MISLI: Desingerica u emisiji otkrio pravu istinu o svom stanju, reakcija voditelja sve iznenadila 17:05 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ NAPRAVIO NEDOPUSTIVU GREŠKU U EMISIJI Članovi žirija ostali zgranuti, a evo kako je voditelj pokušao da se "opere" 11:00 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ PREKINUO SNIMANJE EMISIJE U studiju nastao haos, obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom 15:30 Vip 0
CECA IMA NOVOG DEČKA?! Haos na snimanju emisije, umešali se članovi produkcije nakon što su otkriveni detalji 15:26 Vip 0
Milica Veličković "DOBILA SAM UDARAC, NISAM SMELA DA PRIZNAM" Dušica Jakovljević progovorila o nasilju koje je doživela, godinama ćutala o ovome, a sada je rešila da otkrije sve 14:49 Vip 0
Amina Jusović ISTOPILA SE OD SREĆE Za trudnu Tamaru Milutinović stiglo je iznenađenje usred emisije, evo o čemu se radi! (FOTO) 11:50 Vip 0
Amina Jusović PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE MARIJE MIKIĆ NAKON POROĐAJA Pevačica zablistala, pa nasmejala sve u studiju! 09:50 Vip 0
Amina Jusović "KOLIKO SLOVA IMA AZBUKA?" Blam Mitra Mirića usred emisije, pevač nije znao odgovor na ovo pitanje, a o ovoj reakciji svi pričaju! 09:30 Vip 1
Amina Jusović DRAMA U EMISIJI Nadica Ademov i Tamara Đurić zaratile uživo u programu, pljuštale uvrede na sve strane: Takve pričaju o poštenju! 09:10 Vip 0
Amina Jusović "KAŽU DA SAM NAKAZA. ALI MENI JE OVAKO SUPER" Tamara Đurić se jedva smeje nakon poslednje operacije, a sada otkrila koji je njen jedini porok! (FOTO) 08:15 Vip 1
Milica Veličković TAMARA MILUTINOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM! Htela da radi estetski zahvat u trudnoći, doktorka je pitala: "Da li si normalna?" 16:50 Vip 0
Amina Jusović VODITELJKA U SKANDALOZNOM IZDANJU Pojavila se bez gaćica uživo u emisiji, pa spustila nikad kraću haljinu, sve sevnulo! (FOTO 18+) 11:12 Vip 0
Kurir/Amina Jusović "MAJMUNE, ŠTA SE DEREŠ" Dejan Milićević o uvredi koju je trpeo u detinjstvu, a zbog ovog straha morao je da se krije od nje! 11:55 Vip 0
Alo/Milica Veličković CECA I MILI U ŽESTOKOM SUKOBU! "Da se nosite, bre", pevačica van sebe od besa, napustila emisiju 13:20 Vip 0
Alo/Milica Veličković ISPLIVAO ŠOK SNIMAK SANJE MARINKOVIĆ! Voditeljka na meti komentara na društvenim mrežama, javnost skandalizovana! 12:00 Vip 0
Blic/Alo/Milica Veličković CECA SLOMILA PREDNJI ZUB Folk diva doživela nervni slom, nije mogla da dođe sebi, a evo kako se sve odigralo 11:40 Vip 0
HypeTv/Alo/A.J. KAKO PREPOZNATI PSIHOPATIJU? Snežana Dakić ugostila je psihoterapeuta i motivacionog govornika koji su objasnili uzroke stravičnih ishoda, sada je sve jasnije! 23:07 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. NOVEMBAR Ovnu iznenadni dobitak na sreću, Devici početak veze na daljinu, Raku pojačan apetit 06:29 Razonoda 0