Alo/M.K. POMIRENJE NA POMOLU?! Nakon raskida sa Tarom, Ša pozvao bivšu suprugu, Ivana sve otkrila?! (FOTO) 07:41 Vip 2
Pink.rs/Alo.rs/M.A. ŠA KONAČNO PROKOMENTARISAO IVANIN ODNOS SA TOMOVIĆEM! Reper se osvrnuo na propali brak i spomenuo porodicu: Neće mi oni reći šta da radim! 18:50 Vip 0
Avaz/Alo.rs/M.A. IVANA JE ŽENA KOJU NE MOŽEŠ DA KUPIŠ NEKRETNINAMA! Tomović progovorio o Nenadovoj bivšoj: Ona se sa mojom majkom slaže odlično! 23:30 Vip 0
Svet/Alo.rs/M.A. LEPI MIĆA SAD NAPAO I ANU BEKUTU: Ne javlja se otkako je sa Mrkom, kvadratura stana i kola menjaju karakter! 18:05 Vip 0
Alo.rs/D. I. IVANA POSLE RAZVODA OD ŠA UZELA 130.000 EVRA, A REPER BESAN NA NJU ZBOG VLADIMIRA Nije trebalo toliko da dobije! 08:58 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. VLADIMIR TOMOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5?! Opleo po Kristijanu Goluboviću i svima koji su mu ćutali dok je javno varao ženu, a onda priznao jednu stvar! 20:18 Vip 2
Alo.rs/D. I. IVANA I VLADIMIR U VEZI, ZADRUGAR IH OTKRIO Ozbiljna devojka i jeste za njega! 08:50 Vip 0
Informer/Alo/D.S. OVO SU SVI DETALJI PRLJAVOG RATA Ivana Aleksić i Vladimir Tomović ulaze u Zadrugu, a Nenadu se sprema jedna stvar! 09:26 Vip 0
Informer/ALo/Đ.M. IVANA MU JE UKRALA 5.000 EVRA! Marko Đedović nastavlja da urniše Ša, kada je video situaciju van rijalitija rešio je da potpuno dokrajči repera i otkrije sve! 08:05 Vip 0
Telegraf/Alo/D.S. IVANIN USLOV DA UĐE U ZADRUGU JE DA JA UĐEM S NJOM! Tomović tvrdi da je podržao bivšu suprugu Nenada Aleksića da bude deo rijalitija! 13:14 Vip 0
Republika/Alo/D.S. NARAVNO DA POSTOJE EMOCIJE, ONA PATI ŠTO NIJE SA MNOM Tomović otkrio da su Ivana i on zajedno! 22:17 Vip 1
Telegraf.rs/Alo/D.S. PROMENILA SAM MIŠLJENJE O VLADIMIRU Ivana ne isključuje mogućnost za vezu! Romansa sa Tomovićem na pomolu? 16:40 Vip 0
D.D./Hype DA LI SI REALAN? Ša opet udario na bivšu ženu, spomenuo i njihovo nerođeno dete 08:37 Vip 3
Hype/D.D. SVI DETALJI RAZVODA Ša optužio bivšu da mu je uzela ozbiljnu sumu novca, a od brojke će vam se zavrteti u glavi, spomenuo i Tomovića! 13:30 Vip 5
Hypetv/Alo! KONAČNO PROGOVORIO Nenad Aleksić Ša otkrio zbog čega je prevario Ivanu, a ovo su prljavi detalji igre 13:10 Vip 5
D.D/Pink SVE JE BILA VARKA Konačno otkriveno kako je Ša varao Ivanu, a ovo je bio njegov podli plan 08:34 Vip 0
Alo/Đ.M. JAVNO TEPA REPEROVOJ BIVŠOJ! Ivana objavila vrelu fotku sa bazena, brat Vladimira Tomovića odmah uputio ovaj komentar i svi se pitaju samo jedno (FOTO) 13:30 Vip 0
Alo.rs ŠA NA APARATIMA Dok se druži sa novim tastom, Aleksićeva se vratila u Beograd lepša nego ikad i pokazala kako se Tomović brinuo o njoj (FOTO) 13:50 Vip 0
Alo.rs/M.A. IVANA SREĆNIJA NEGO IKAD Ne krija koliko uživa kod Tomovića, Vladimir je slikao i svima je jasno u kakvom su odnosu (FOTO) 23:00 Vip 0
JANJUŠ IMA MENTALNE PROBLEME NAKON ELITE?! Nije mogao više da ćuti, evo u kakvom je stanju! 16:40 Vip 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
SUNCE, ŠARGAREPA I MLADEŽI Dermatološki vodič za sve koji žele preplanuo ten – ali ne i probleme 08:36
PRETILI SU MI POSLE FINALA SA SRBIJOM Slovenac otkrio šokantne detalje, ovo mu nikada neće zaboraviti (VIDEO) 09:44