Alo,/T.Đ "SKINI PREZIME KVARI TI LEPOTU" Prevarena Ivana Aleksić dobila jasnu poruku nakon razvoda, a evo i koja je pozadina ovih reči! (FOTO) 16:48 Vip 1
Alo.rs/M.A. BES ILI LJUBOMORA? Ša saznao da je Ivana slavila razvod, zanemeo od šoka i obrusio se na Tomovića: On je njen zaštitnik! 11:13 Vip 0
Alo.rs/M.A. ŠA SLAVI RAZVOD NA SVA ZVONA Zadrugari zgroženi reperovim ponašanjem, najoštrije ga osudili i naterali da se dobro zamisli o osećanjima svojih roditelja! 17:33 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. OVO SMO SVI ČEKALI! Oglasila se Ivana Aleksić i progovorila o razvodu od Nenada, dotakla se i duga koji je platio umesto Tare Simov, jasnu poruku poslala bivšem mužu 17:18 Vip 0
PLAŠI SE SUSRETA! Nenad odbio da se vidi sa Ivanom povodom razvoda i podele imovine, otkriven razlog njegovog skandaloznog ponašanja 13:39 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. PRVI PUT NAKON RAZVODA! Oglasila se Ivana, nije krila sreću, a ovo je imala da poruči reperu nakon svega što joj je priredio! 21:22 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. DUŠA ME BOLI! Nenadov otac slomljen jedva smogao snage da prokomentariše razvod Ivane i sina! 20:01 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. KONAČNO! Razveli se Ivana i Nenad Aleksić Ša, ona objavila fotografiju, prva čestitala Brenina snajka, a od Tomovića stigla posebna čestitka (FOTO) 15:44 Vip 3
Alo/M.G. NAKON REPEROVIH SUZA I PUCANJA PO ŠAVOVIMA Oglasila se Ivana Aleksić, a mnogi će se zamsiliti nakon njenih reči (FOTO) 12:00 Vip 0
Alo.rs/M.A. NISTE VIDELI KRAĆE HALJINE Brenina snajka i Ivana Aleksić zapalile Beograd na pevačicinom nastupu, nikad veselije lumpovale do zore (FOTO) 08:52 Vip 0
POKAJAO SE! Nakon što je Nenad nemoćan tražio oproštaj zbog svega, Ivana donela odluku koju definitivno nije očekivao! 11:43 Vip 0
SVE POLAKO IZLAZI NA VIDELO! Tara nije jedina sa kojom je Nenad varao suprugu, zadrugar nemoćan priznao sve, raskirinkan potpuno! 13:15 Vip 0
Alo/N.D. OVO NISMO ZNALI! Ivana Šašić oplela po Kristijanu Goluboviću, otkrila detalje iz njegovog privatnog života koje krije od svih, a tiču se žene i sina! (VIDEO) 07:30 Vip 1
NEVIĐENI OBRT! Nenad Aleksić Ša traži oproštaj od Ivane, ove reperove reči se neće dopasti Tari Simov! 23:10 Vip 0
Alo UZELA MU JE SVE PARE! Bivša zadrugarka otkrila šokantne detalje razvoda Ivane i Nenada, reper je slagao nju i naciju, a spomenula i Taru Simov! (VIDEO) 20:00 Vip 0
Alo/V.M. URADILA GRUDI! Osim što se nakon reperove preljube bacila u provod, na red je došla drastična promena! Ivana Aleksić izgleda bolje nego ikad! 16:45 Vip 2
NE MOŽE NIŽE DA PADNE! Ša ponovo gnusno vređa suprugu i brak, zadrugar nije birao reči, popucao po svim šavovima! 08:00 Vip 1
Alo/M.G. JA ZNAM KO ME VOLI Nenad Aleksić Ša doneo bitnu odluku, ne plaši se izlaska iz Zadruge, a onda otkrio ko će s kim na letovanje! 09:30 Vip 1
Alo/Pink.rs/M.G OBMANULI SU CELU NACIJU Ša se vraća supruzi Ivani, otkrivena skandalozna prepiska koja rešava misteriju, Tara je kolateralna šteta! 13:35 Vip 0
Alo/M.G. SKANDALOZNO Slučajno završilo na internetu, Ivana Aleksić prvi put javno zapretila: "Imam i ja neobjavljene snimke, polako" 08:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
NAJAVLJENO NOVIH 15.000 DINARA ZA OVU GRUPU GRAĐANA Pojedinačna rešenja o jednokratnoj pomoći najkasnije do 15. decembra 19:00 BIZ 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48