Grandonline/Alo/B.S. REŠIO DA PROMENI ZANIMANJE Topalko doneo odluku, ostavlja mikrofon i pokreće novi biznis (VIDEO+FOTO) 14:20 Vip 0
Blic/Alo/N.D. EVO KO JE HELENIN MUŽ Uspešan je biznismen, poseduje pravo bogatstvo, a pre Topalkove ćerke bio je u braku sa ovom voditeljkom (FOTO) 09:40 Vip 1
Telegraf/Alo/A.J. OGLASIO SE TOPALKO Nakon vesti da mu je ćerka u drugom stanju, pevač priznao: Slavićemo kad mi se rodi unuče 21:50 Vip 0
24sedam/Alo/B.S. TOPALKO OKREĆE NOVI LIST I POKREĆE NOVI BIZNIS "Ulažeš novac u pesme a ne znaš da li će ti se vratiti" 11:38 Vip 0
Blic/Alo/E.B. SKANDALI NEVIĐENIH RAZMERA NAŠIH JAVNIH LIČNOSTI Ostali bez igde ičega, napustila ih porodica, izgubili posao, ali to nije sve, ŠOK DETALJI 18:19 Vip 0
Alo/N.D. HIT SNIMAK Topalko zaustavljao automobile, pa počeo da peva prolaznicima (VIDEO) 18:40 Vip 0
Alo/E.B. HELENA TOPALOVIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Napravila pometnju poslednjom objavom, a onda raspustila gigantske grudi! (FOTO) 12:10 Vip 1
Kurir/Alo/M.K. TOPALKO SLAO GOLE SLIKE NEPOZNATOJ DEVOJCI Folker se snimao na stolu za masažu, pa popio blok (FOTO 18+) 08:00 Vip 4
Alo/M.K. DA SE OVAKO GLUPIRA NA MOM SLAVLJU IZBACIO BIH GA Topalko na nastupu legao na pod, pa radio sklekove dok peva, fanovi ga urnisali 14:40 Vip 0
Alo/N.D. ODUŠEVILA JAVNOST Dok Đani za novac pije iz nošenih cipela, Maja Berović ODBILA OGROMAN BAKŠIŠ (VIDEO) 08:30 Vip 1
Grandonline/Alo/N.D. OD SIROTINJE DO BOGATAŠA Ovi pevači su spavali na buđavim dušecima, živeli na parčetu hleba, a danas imaju vile 08:00 Vip 0
Alo/A.M. TOPALKOVA ĆERKA UŽIVA NA MAURICIJUSU Helena se baškari na ovoj destinaciji, a od njenih objava zastaje dah, evo ko joj pravi društvo (FOTO) 20:00 Vip 0
Alo/M.Č. TOPALKOVA ĆERKA ZAVODI NA MREŽAMA Helena isturila grudi, a niko joj nije primetio oči (FOTO) 13:33 Vip 1
Alo//A.J. TRANSFORMACIJA Helena Topalović napravila promenu u svom izgledu, svi u šoku (FOTO) 13:45 Vip 0
Alo/N.S. MUŠKARCIMA PALE VILICE Topalkova ćerka zapalila društvene mreže, skinula se i pokazala obline (FOTO) 10:42 Vip 1
Alo/N.S. VELIKO SLAVLJE Helena Topalović objavila fotku na kojoj strasno ljubi supruga, i najavila ovo (FOTO) 12:00 Vip 1
Blic/Alo/N.S. KAKVA BOMBA Helena Topalović u tanga bikiniju, udala se za bogataša, a sad golišava mami uzdahe mnogih muškaraca (FOTO) 15:45 Vip 0
Alo/A.J. TOPALKOVA ĆERKA SE HVALI LUKSUZOM Helena krije muža od očiju javnosti, a sad dobila roleks i skupoceni parfem 14:23 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE VOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0