"POSLEDNJI PUT SI ME PRETUKAO" Ajk je godinama zlostavljao Tinu Tarner, kada joj je slomio vilicu, pevala je sa ustima punim krvi 10:20
ŽENE IZ GULABI BANDE UMESTO TAŠNICA MLATE MOTKAMA Ako muškarac podigne ruku na nežniji pol, bolje da pobegne glavom bez obzira! 16:15
Tanjug/Alo/Đ.M. TUŽILAŠTVO DONELO ODLUKU! Dečku Marije Karan izrečena zabrana prilaska glumici, a to nije sve! 17:54 Razonoda 2
Snežana Dž. Stojanović KOJO I KOSTIĆ BRANE MIKU PRED SUDOM? Advokati vlasnika škole glume, optuženog za silovanje polaznica, predložili čak 60 svedoka! 07:00 Hronika 0
Alo PRIJAVIO GA ROĐAK Detalji slučaja koji je potresao Srbiju: Muškarac obljubio sopstvenu ćerku! 13:37 Hronika 4
Alo/ M. G. SRBIN (28) SKORO NASMRT PRETUKAO BIVŠU DEVOJKU (40) Pronađena je u lokvi krvi i jedva uspela da kaže ko je napadač, bore joj se za život 12:51 Hronika 0
Alo/D.R. EKSKLUZIVNA ISPOVEST RIALDE KARAHASANOVIĆ! Pevačica otvorila dušu za Alo! i priznala: Kenan je rekao da sam ku*va, pa me je udario! 09:00 Vip 2
Alo!/Republika BRAZILKA BACALA PAPIRIĆE SA PORUKOM "POMOZITE" Trudnica htela da skoči kroz prozor, nasilni muž je uhvatio za vrat (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) 18:11 Vesti 0
Alo/ Kurir/ M. G. ZLA SUDBINA KOMŠIJA U ULICI IZ PAKLA Detaljni nasilja kod Čačka: Otac ubio nerođeno dete, sin usmrtio oca, muževi masakriraju žene 08:30 Hronika 0
B92/Alo.rs/J.P. PRETUČENA U KABULU Na tviteru objavljen snimak žene pretučene tokom protesta 12:29 Vesti 0
Pink.rs/Alo! UBIO SAM NIKOLIJU OD BATINA, NE ZNAM DA LI JE ŽIVA Majka nasilnika koji je pretukao ženu i ostavio je golu pored kontejnera: On je bio krvav, meni je sve bilo jasno 13:33 Hronika 0
Alo/ Kurir/ M. G. GORAN IZ ČAČKA SKORO NASMRT PRETUKAO SUPRUGU Majka nasilnika se oglasila: Samo da mi preživi snaha! 20:59 Hronika 0
Alo/ Mondo/ M. G. UŽAS KOD ČAČKA Muž prebio ženu motkom i ostavio je golu, otpalo joj uvo 17:18 Hronika 5
Alo.rs/D. I. ANABELA PROGOVORILA O NASILJU Bila je žrtva, a sada otkriva svoje iskustvo sa učiteljem glume Mikom Aleksićem! 08:28 Vip 3
Alo.rs/Pink/N.A. OSNIVAČ POKRETA "ĆALE OVO JE ZA TEBE" Petar Đurić u pritvoru do 30 dana? 15:48 Hronika 0
NS uživo/Alo! STARAC (79) IZ NOVOG SADA OSTAJE IZA BRAVE Čak 14 žena terao na prostituciju u salonima za masažu! 00:06 Hronika 0
Alo! ZAVODILA DRUGOVE SVOJE ĆERKE (11) Kristina je sa svima spavala, a sada joj se dešava STRAHOTA 20:16 Razonoda 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
PRONAĐEN KLJUČNI TRAG U SLUČAJU UBISTVA PUTINOVOG POLITIČARA Steže se obruč oko - njegove unuke?! 22:03 Vesti 0
OVO JE NAJBOLJI DEO DANA ZA MERENJE PRITISKA, SVI STE DO SADA GREŠILI Doktor Petar dao savete zlata vredne, šta treba raditi za "zdravo srce"? 20:27