"JELENU NE VIĐAMO..." Komšije Čede Jovanovića otkrile do sada nepoznate detalje: "Preselio se u vilu" 12:08 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ČEDOMIRA JOVANOVIĆA U jeku priča o razvodu političar se odmah oglasio, čestitke se nižu! 16:20 Vip 0
KRIO TAJNU OD ŽENE I DECE 45 DANA! Čeda Jovanović je imao debeo razlog za to, evo šta se dogodilo dok je Jelena bila u Americi 21:38 Vip 0
EVO KOLIKO GODINA IMA ČEDA JOVANOVIĆ! Šokiraćete se kada čujete, svi su mislili da je mlađi! 08:40 Vip 0
IMA DVA IMENA I ISTA JE OTAC! Ovo je ćerka Čede Jovanovića - Jana je popularna na mrežama, a muškarcima je san snova 17:22 Vip 0
ONA IH JE SPOJILA! Poznata Srpkinja je kumovala ljubavi Čede i Jelene: ''Nemoj da gubiš vreme sa curama po Beogradu'' 16:50 Vip 0
PRVO OGLAŠANJE NAKON RAZVODA! Čedomir Jovanović otkrio razloge rastanka sa Jelenom: ''Nismo u mržnji'' 16:28 Vip 0
RAZVODI SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ! Nakon 25 godina života s Jelenom svako krenuo svojim putem, evo detalja 15:51 Vip 0
"DRAGI ČEDO, ŽAO MI JE, VI STE JAKI" Dragana Mirković pružila podršku Čedomiru Jovanoviću, javno mu se obratila! 19:55 Vip 0
"ZVAO ME PREKJUČE I MOLIO DEVET MINUTA" Čeda Jovanović objavio Palminu sliku, otkrio šta mu je poslednje rekao (FOTO) 09:29 Vesti 0
OVO JE ĆERKA ČEDE JOVANOVIĆA! Ima dva imena, a muškarcima padaju vilice kada vide kako izgleda! (FOTO) 21:16 Vip 0
"LEGIJA KLEČI I PLAČE..." Čedomir Jovanović otkrio malo poznate detalje o susretu s komandantom JSO 10:42 Hronika 0
"ŠTO NE UZMEŠ PUŠKU I NE IDEŠ U VOJSKU?" Čeda Jovanović napravio haos u studiju, pa napao voditelja (VIDEO) 08:04 Vesti 0
JOŠ JEDAN SKANDAL ČEDE JOVANOVIĆA: Ignorisao izveštaj o imovini, reagovala Agencija za sprečavanje KORUPCIJE - donete stroge mere! 09:31 Vesti 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
RUSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA OTVORILA ARHIVE Poslednje Hitlerovo naređenje ledi krv u žilama 22:22 Vesti 0
"RAZORNI SCENARIO" ZA PUTINA Amerika sprema novi udar! Senator otkrio plan, podrška sve veća 20:57 Vesti 0
ČEKA GA VELIKI TRANSFER Novopečeni reprezentativac Srbije pred odlaskom, njegov klub očekuje veliki novac 20:26