Kurir/Alo/N.D. ŠOK SPOJ Luk Blek upoznao Mitra Mirića, pa mu krišom dao ceduljicu na kojoj je pisalo ovo! 13:25 Vip 0
D.R. KAO IZ FILMA ZA ODRASLE Srpski pevač u sedmoj deceniji u vreloj akciji sa devojkom iz Brazila, ovo morate da vidite! 13:21 Vip 0
Alo/O.G.K. "MITAR MIRIĆ JE OBIČNA BUDALA" Đani osuo paljbu po starijem kolegi, novi estradni rat na pomolu 01:00 Vip 0
Skandal/Alo/N.D. "PROPAO JE, ON JE OBIČNA BUDALA" Đani šokirao izjavom, bez blama izvređao poznatog kolegu, novi estradni rat na pomolu! 09:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "PROBUŠIO JE TELEVIZOR I U NJEGA SIPAO SOK" Mitar Mirić pijan pravio haos po apartmanu: DRAMA U AUSTRALIJI 07:16 Vip 0
Alo/N.S: NAKON AFERE OSTALA SA NJIM Ovo je supruga Mitra Mirića, javnost je nikad nije upoznala (FOTO) 07:45 Vip 0
Republika/Alo/N.S. KAKO IH NIJE SRAMOTA! Mitar Mirić otkrio istinu o bakšišima, raskrinkao kolege 10:05 Vip 0
Alo.rs SRBUJ, MAKAR SLAMU JEO Baja Mali Knindža, Ljuba Aličić i Mitar Mirić napravili spektakl u Zemunu (VIDEO) 17:00 Vip 1
Alo! UKALJALE IME MITRA MIRIĆA Žene koje su u Srbiju došle kao belo roblje prodaju se za 80 evra: Posluju u strogom centru grada, a na špijunku stavljajuju gramofonsku ploču 09:38 Vesti 2
Blic/Alo/K.G. BILA JE U CENTRU SKANDALA SA 30 GODINA STARIJIM FOLKEROM Pričalo se da ga je žena zbog nje isterala iz kuće, a evo kako danas izgleda zanosna pevačica (FOTO) 08:09 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. ODLEPILA ZA PEVAČEM! Mitar Mirić i atraktivna devojka razmenjivali ljubavne poruke: Hoću da se ljubim s tobom! 17:16 Vip 0
Alo/D.S. NJEGOV STAN JE BIO KUPLERAJ! Pevač je bio saslušan u policiji, a zbog ovog iskustva i dalje ispašta! 10:35 Vip 0
Srpski Telegraf/Alo/D.S. MITAR MIRIĆ NE MOŽE BEZ KOCKE? Za jedan vikend potroši nečiju godišnju platu, evo koja cifra je u pitanju! 14:09 Vip 2
Kurir/Alo/D.S. SKANDAL! Mitar Mirić tražio sek*ualne usluge od Elektre Elit, ona u emisiji sve priznala! 09:26 Vip 1
Srpski Telegraf/Alo/D.S. MITAR MIRIĆ O PESMI "NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA" I MLAĐIM KOLEGAMA Pevač se osvrnuo na svoj najveći hit, a evo da li će biti drugog dela pesme! 11:19 Vip 0
Kurir/Alo.rs/M.A. RAZVELA SAM SE OD PRVOG MUŽA, A ONDA SU ME UDALI ZA MITRA MIRIĆA! Zorica Marković šokirala pričom iz ljubavnog života i priznala da je sa pevačem zarađivala džakove para 09:25 Vip 1
Alo/Pink.rs/M.G PEVAČ OPLJAČKAN Kad se s nastupa vratio u hotelsku sobu, Mitar Mirić imao je šta i da vidi, zatekao ga šok prizor 18:05 Vip 0
Alo/M.G. NE MOŽE MU NIKO NIŠTA Nedavno su ga živog sahranili, a sad je Mitar Mirić otvoreno progovorio o braku i poroku 20:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31