Alo/N.D. "BOŽE, UZMI MENE, VRATI NJU" Godinu dana nakon smrti Kike Đukić, njena majka neutešna: BOL NE JENJAVA! 21:40 Vip 0
Mediji/Alo!/M.J. NJEN NESTANAK NIKO NIJE PRIJAVIO Baka Jelka pronađena mrtva na deponiji u Pirotu 15:58 Hronika 0
Alo/M.K. PREMINULA GLUMICA Imala je 47. godina, svi smo odrasli uz nju, pristižu izjave saučešća 08:10 Vip 0
Alo.rs/Telegraf TUŽAN EPILOG Preminula 64-godišnjakinja, povređena u današnjem udesu na putu Šabac-Bogatić - policija traga za osumnjičenim 20:01 Hronika 0
Alo/N.D. PREMINULA SLAVNA GLUMICA Proslavila se ulogom Georgine u "Radovanu trećem", kolege se opraštaju (FOTO) 12:45 Vip 0
Alo/N.S. ISPUNJENA NJENA POSLEDNJA ŽELJA Otkriveno značenje ovog detalja na grobu Marine Tucaković (FOTO) 13:45 Vip 0
Alo!/Informer PREMINULA MAŠA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU Njeno veliko srce nije izdržalo borbu sa opakom bolešću 09:00 Vesti 0
Alo/Đ.M. PREMINULA SLAVNA PEVAČICA U 63. GODINI Uzrok smrti nije saopšten, a jedan detalj se čuva u tajnosti 16:49 Vip 0
Alo!/Mediji SMRT DEVOJČICE (6) POTRESLA ČITAV REGION Umrla u bolnici, na telu pronađeni tragovi zlostavljanja 17:52 Vesti 0
Alo/N.S. TUGA! Preminula poznata glumica, njena uloga u seriji "Ubistvo" pamtiće se zauvek 22:07 Razonoda 0
Alo/Đ.M. PREMINULA MAJKA SLAVNOG GLUMCA Bila je poznata po brojnim ulogama u filmovima i serijama 11:26 Vip 0
Alo/N.S. U ČAST NJENOG LIKA I DELA Poznato gde će se i kada održati komemoracija Gorici Nešović 11:31 Razonoda 0
Alo!/Telegraf UMRLA ŽENA KOJA SE OTROVALA PEČURKAMA Reanimirali je četiri puta, još 8 ljudi u opasnosti! 19:52 Hronika 0
Alo/N.S. ČEKAJUĆI VELIKE PRILIKE, MALE PROLAZE PORED NAS! Poslednja kolumna Gorice Nešović 22:40 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
LUKU SU NAŠLI MRTVOG U ŠUMI Mladi policajac nestao pre dva meseca,leš je bio kod granice sa Srbijom 18:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 17. DECEMBAR Kuku, Bikovi će imati problema sa finansijama, ali zato Vodolije treba da iskoriste ovaj dan 19:28