Kurir/Alo/J.G. KONZUMIRA NARKOTIKE I KRADE Bivša Viktorijina svekrva iznela stravične optužbe na račun snajke, a i sina je potkačila 16:30 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO SU TAST I TAŠTA ĐORĐA ĐOKOVIĆA Saškini roditelji privukli veliku pažnju zbog svog izgleda, svi pogledi uprti u njenu majku koja blista (FOTO) 11:10 Vip 0
Alo/DBJ ŽARKO JE PROŠAO BROJNE TAŠTINE TESTOVE Nastavljamo s objavljivanjem najinteresantnijih priča koje su pristigle na konkurs za najzeta i najsnajku 07:00 Vesti 0
Alo/DBJ ZET JE OLGI KAO SIN Nastavljamo s objavljivanjem najinteresantnijih priča koje su pristigle na konkurs za najzeta i najsnajku 07:00 Vesti 0
Alo/DBJ ON JE MOJOJ ĆERKI VETAR U LEĐA I GLAS RAZUMA Ovo su najbolje priče koje su stigle na konkurs za najzeta i najsnajku 07:00 Vesti 0
Alo/Đ.M. GRKLJAN BIH JOJ IŠČUPALA I JE*ALA MAMU U PI*KU Kamera u Zadruzi snimila Gocu Džehverovič dok izgovara ove reči, a evo i na koga se odnosilo 16:55 Vip 0
Alo/N.D. NE POSTOJI TAŠTA KOJA VOLI ZETA Anabela ušla u sukob sa voditeljem zbog pitanja o Marku, nastao haos 12:55 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. EMINA VALJA DROGU U TUZLI, BAVI SE STRAŠNIM STVARIMA Dejan Dragojević žestoko udario na bivšu taštu, spomenuo i prostituciju, Dalila zapenila od besa 10:36 Vip 0
Svet/Alo/A.M. MARKO MISLI DA ĆE ONA LOŠE UTICATI NA MIJU Luna Đogani zakopala ratne sekire sa Anabelom, a Miljković nikako da oprosti tašti 22:13 Vip 4
Kurir/Alo/A.M. ŠOKANTNO PRIZNANJE! Vesna Zmijanac stavila tačku na glasine o odnosu sa Reljom, nikad otvorenije o tome kako se slažu! 09:37 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MILJKOVIĆ I DALJE LJUT NA ANABELU, NE ŽELI DA JE VIDI?! Luna uhvaćena u šetnji sa majkom, a ovaj detalj je razotkrio raskol u porodici! 08:54 Vip 3
Alo/Đ.M. TAŠTA NA RUČKU SA ĆERKAMA I ZETOVIMA! Rodići pokazali kako uživaju, ne skidaju osmeh sa lica, a evo i zašto se Bogdana nije pojavila! (VIDEO) 14:33 Vip 0
Alo/Đ.M. POZNATO JE DA SE TAŠTE I ZETOVI NE SLAŽU! Otkriveno u kakvim je odnosima Andrija Milošević sa majkom svoje izabranice, isplivalo sve! 11:32 Razonoda 1
Blic/Alo/Đ.M. IMALA JE OZBILJNU POVREDU! Anabela prvi put o hororu kroz koji je Luna prošla, potkačila i zeta Marka! 14:47 Vip 2
Alo/Nedeljko Kiš ZBOG OSVETE BESAN KAO RIS! Oglasio se Kristijan Golubović, ubeđen da bivša žena i tašta žele da mu unište život, pa šokirao izjavom: Odrećiću se ćerke! 17:00 Vip 0
Alo/I.G. DARKO SE ŽENI, A OVAKO MU IZGLEDA BIVŠA TAŠTA Marina je od nje nasledila lepotu, neverovatno liče! 07:57 Vip 0
Alo/Đ.M. SVEKAR JE MLAĐI DVE, A SVEKRVA ČETIRI GODINE Verica Rakočević prvi put o porodici svog izabranika, otkrila i kako su reagovali na veliku razliku u godinama! 13:30 Vip 0
Glas Podravine/Alo.rs/I.T. KOMŠIJE ČULE JEZIVE KRIKE ŽENE Hrvat ostavio tašti 6 rotvajlera, psi je umalo rastrgli dok ih je hranila! 14:11 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
RUSI PALE LICA MRTVIH SEVERNOKOREJSKIH VOJNIKA! Tvrdnje Zelenskog šokirale svet (VIDEO) 18:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50