NA ODELJENJU IMAMO ČOVEKA OD 39 GODINA KOJI IMA INFARKT Srpski lekari u šoku zbog povećanog umiranja od srčanih oboljenja 14:03 Vesti 0
MLADI U SRBIJI PADAJU KAO POKOŠENI! Natprosečno visoke temperature izazivaju infarkt:"Oni su bledi, preznojeni, kratkog daha!" 08:50 Vesti 0
MLADI PADAJU KAO POKOŠENI, NA VMA UNOSE DODATNE KREVETE Ako osetite ove simptome, odmah zovite Hitnu pomoć 11:24 Vesti 0
NOĆ IZ PAKLA ZA BEOGRAĐANE, VELIKI BROJ INFARKTA! Usijali se telefoni hitne pomoći, samo su im javljali da im se slošilo... 11:59 Vesti 0
PEVAČICA DOBILA INFARKT USRED EMISIJE! Pred kamerama se onesvestila: Mislila sam da bol nikada neće prestati! 21:06 Vip 0
MOŽDA IMATE INFARKT, A NE ZNATE Ove simptome ljudi pripisuju drugim bolestima, a oni najavljuju srčani udar 17:15
AKO I VI IMATE OVE SIMPTOME, ODMAH IDITE KOD LEKARA! Prikrivene znake infarkta svi ignorišu, a mogu da vam sačuvaju glavu! 11:23 Vesti 0
KARDIOLOG SIMIĆ UPOZORAVA Osobe rođene 90-ih dobijaju srčani udar, zbog ove greške koju mnogi Srbi prave 11:39
KARLEUŠA IMALA INFARKT PLUĆA Pevačica se oglasila i otkrila sve detalje: 20 dana sam bila vezana za krevet 16:15 Vip 0
REKREATIVAC PAO NASRED TERENA! Otišao na fudbal uprkos apelu lekara, pa DOŽIVEO INFARKT 12:09 Vesti 0
KO PREŽIVI - PRIČAĆE! OVIH DANA BIĆE INFARKTA I ŠLOGOVA! Lekari u pripravnosti zbog naglih promena vremena! 07:03 Vesti 0
ŽENA MI JE PISALA IMENA DECE NA LEKOVIMA, DA BIH IH PIO Naš pevač doživeo infarkt u 30. godini i to za volanom 08:45 Vip 0
INFARKT I ŠLOG SVE ČEŠĆI KOD MLADIH Doktorka Hitne pomoći upozorava: "Svi preko 30 godina da obrate pažnju na ove simptome" 06:00 Vesti 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOSKVA ŠALJE VOJNIKE PREMA FRONTU! Da li se sprema najstrašnija ofanziva u poslednjih nekoliko godina? 16:04 Vesti 0
NA POMOLU ŠOKANTAN TRANSFER Dušan Vlahović pregovara sa slavnim klubom, u sve se umešao bivši kapiten Srbije 17:23