Alo/O.K./M.Č. STIGLE RODE U SURČIN Porodila se Bojana Šijan, Mirko i Goca srećni o oduševljeni poručuju "STIGAO JE JOŠ JEDAN KU*ONJA" 08:00 Vip 0
Alo/N.D. "ŠIJAN MI ZABRANIO DA PEVAM" Goca Božinovska ispričala kakvu je dramu prošla sa bivšim mužem: SKOČIO JE I REKAO MI DA KUPIM SVOJE STVARI 08:16 Vip 1
Alo/M.K. UMIVALA SAM GA, OBUVALA I IZUVALA I KAD JE DOLAZIO OD DRUGE ŽENE Goca Božinovska priznala da je Šijanu sve bilo dozvoljeno 08:35 Vip 0
Kurir/Alo/N.S: TA ŽENA MI JE UNIŠTILA PORODICU Ovo je žena sa kojom je Šijan prevario Gocu Božinovsku? 10:20 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. SVE IZAŠLO NA VIDELO Žabac otkrio pravi razlog Šijanovog ubistva, ima veze sa ovom ženom 17:30 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. OVO JE NAJVEĆI BAKŠIŠ KOJI JE SAŠA MATIĆ DOBIO Pevao Šijanu, a kad je shvatio koliko novca mu je dao, ostao je u šoku 22:10 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ŠIJAN JE UBIJEN ZBOG ELENE KARIĆ?! Šokantno otkriće posle više od dve decenije, isplivale stravične stvari na površinu, upletena i Goca Božinovska 13:04 Vip 0
Republika/Alo/A.M. ŠIJAN MI JE NUDIO GOCU Miki Mećava u nikad iskrenijoj ispovesti priznao: Davao mi je silne pare da je uzmem 22:20 Vip 2
Kurir/Alo/N.D. AUTOMOBIL JE UDARIO DIREKTNO U NAS, MOGLI SMO DA POGINEMO Miloš Bojanić otkrio detalje druženja sa Šijanom i surčinskim klanom 13:00 Vip 0
Svet/Alo/N.D. POPOVIĆ MI SPASIO ŽIVOT, KADA ME ŠIJAN OSTAVIO ŽELELA SAM DA UMREM Goca Božinovska se prisetila teškog životnog perioda, pa otkrila ko je uvek bio uz nju 14:25 Vip 0
Alo/J.J. MIRKO ŠIJAN RASPLAKAO SVE SVOJOM OBJAVOM Danas je tužan dan za njega, a ovo je razlog (FOTO) 17:05 Vip 2
Alo/J.J. OVO JE SIN UBIJENOG ZORANA ŠIJANA! Majka mu je poznata pevačica, hapšen je, pravio skandale, a onda obrt! 12:35 Vip 0
EKIPA ALO! ŠIJANOV SIN UHAPŠEN PO MEĐUNARODNOJ POTERNICI Umešan u pokušaj ubistva kod Autokomande: Sve je počelo kada se za kafanskim stolom pojavila devojka... 22:00 Hronika 1
Alo/I.G. RAZNEŽILI SVE EMOTIVNIM PRIZOROM! Goca Božinovska u zagrljaju Zorana Šijana, ne skidaju osmeh sa lica, a ona im pravi društvo!(FOTO) 20:18 Vip 1
Alo/D.S. MIRKO ŠIJAN BOŽIĆ SLAVIO U TAZBINI Rodići priredili dan za pamćenje, mali Zoran uživao, dok je Bojana sve snimala! 10:40 Vip 0
Alo/D.S. OVA ŽENA JE PREOTELA MUŽA GOCI BOŽINOVSKOJ Ljubavnica njenog supruga joj je rasturila porodicu, a bile su dobre prijateljice! 09:03 Vip 0
Objektiv/Alo/K.G. PRIČALO SE DA JOJ SE UDVARAO NJEGOV UBICA Goca Božinovska otkrila mračne detalje svoje prošlosti! 23:40 Vip 0
Alo.rs/D. I. BOJANA OTKRILA DA LI SU BOGDANA I VELJKO BILI NA KRŠTENJU Govorilo se da su u svađi s Ražnatovićima, Rodićeva sve objasnila! 21:25 Vip 0
Alo.rs/D. I. ŠIJANOVI PRAVE HAOS Goca i Zlata se latile mikrofona, pare lete na sve strane! (VIDEO) 23:02 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
"SRBIJA JE NAJVAŽNIJA DRŽAVA ZAPADNOG BALKANA I MORA DA SE PRIDRUŽI EVROPSKOJ UNIJI I TAČKA!": Poslanik iz Portugala u Evropskom parlamentu 22:51 Vesti 6
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 7. MAJ Škorpiji veza zapala u ozbiljnu krizu, Ovna čeka period svađa i nepoverenja, a šta je sa ostalima? 19:19
IMA 50 KOPČI NA GLAVI Isplivali jezivi detalji o stanju momka kog je Karlik Džons udario flašom 20:46