ZBOG OVE VESTI KURTIJU NEĆE BITI DOBRO Na čelo Evrope dolazi čovek koji ne priznaje Kosovo? 11:08 Vesti 37
DAN POSLE IZBORNOG ZEMLJOTRESA! Počelo licitiranje ko će biti novi predsednik Evropske komisije - Ursula fon der Lajen ima najviše izgleda! 13:59 Vesti 0
URSULA ZAVRNULA RUKU ŠOLCU Propala berlinska inicijativa, Brisel napravio ogromnu štetu 13:15 Vesti 0
MAKRON ŽELI DA SMENI URSULU? Američki mediji otkrivaju razloge, francuski predsednik najveću podršku ima od ove zemlje 10:22 Vesti 0
"TI SI ZLOČINAC, MESTO TI JE U HAGU" Prekinut govor Ursule fon der Lajen: Krv je na tvojim rukama 09:24 Vesti 0
NA POMOLU JE SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Drama u Briselu, tužilaštvo češlja poruke Ursule fon der Lajen! 21:24 Vesti 0
URSULA FON DER LAJEN POD ISTRAGOM Pronađene obrisane poruke, sumnja se da je debelo umešana 12:22 Vesti 1
FON DER LAJEN NA METI TUŽBE EVROPSKOG PARLAMENTA Odluka o Orbanu i Mađarskoj u centru pažnje 19:34 Vesti 0
URSULA FON DER LAJEN NA ČELU EVROPSKE KOMISIJE JOŠ PET GODINA?! Potvrdila kandidaturu za drugi mandat 13:20 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0