MADŽGALJE POBIO, A OVE PORODICE IMAJU POJAČAN NADZORA: Zbog straha od Alijine osvete, njih posebno čuvaju - evo i ZAŠTO! 13:25 Vesti 0
ZAŠTO POTRAGA ZA BALIJAGIĆEM TRAJE OVOLIKO I planinari fascinirani: Toliko je obučen da može preživeti bez ičega još 15 dana 13:16 Vesti 0
OVDE JE LOCIRAN BALIJAGIĆ Specijalne jedinice vojske i policije Crne Gore opkolile Orahovicu, prvi snimci sa lica mesta (FOTO) 12:50 Vesti 0
UBICA IZ BIJELOG POLJA SE SAKRIVAO U KATAKOMBAMA! Policiju sve vreme držao na nišanu: "Sledi metak!" 10:07 Vesti 0
ZA BALIJAGIĆEM RASPISANA MEĐUNARODNA POTERNICA Ministar policije CG bez komentara, a dezinformacije gde je ubica viđen plaše narod 22:36 Hronika 0
SVI STRAHUJU OD ALIJINOG OBEĆANJA - DAO GA PRE 21 GODINU! Monstrum koji je ubio brata i sestru, još tada je dao jezivo obećanje! 11:27 Vesti 0
"DAJTE MI ORUŽJE, JA ĆU GA PRONAĆI!" Bolna ispovest Velibora kome je Alija zverski ubio brata i sestru u selu Sokolac: "KRVI JE BILO DO PLAFONA!" 13:32 Hronika 0
"NAMAMIO JE JOVANA DA SKOČI, A ONDA GA MUČKI UBIO": Stravični detalji ubistva u Bijelom Polju, monstrum Alija je sve isplanirao! 10:35 Vesti 0
OVO JE KUĆA U KOJOJ SU UBIJENI BRAT I SESTRA! Polomljen prozor, rupa od metka i blokovi uz pomoć kojih je nemilosrdni ubica izvršio svoj pir 11:14 Vesti 0
"UBIO MI JE BRATA!" Milenka pozvala policiju i uspela samo ovo da kaže, a nakon toga je brutalno ubijena! 10:38 Vesti 0
UBICA IZ BJELOG POLJA JE ISKUSNI LOVAC, NI VOJSKA NI POLICIJA NE MOGU DA MU UĐU U TRAG! Meštani strahuju - zatvorena škola, opsadno stanje po kućama! 09:10 Hronika 0
POPEO SE NA BLOKOVE PA SA NJIH PUCAO U BRATA I SESTRU Jezivi detalji monstruoznog ubistva Madžgalja 16:10 Vesti 0
TOKOM POTRAGE ZA UBICOM PREVRNUO SE POLICIJSKI AUTOMOBIL! Službenici policije odmah prevezeni u Urgentni centar! 10:36 Vesti 0
I SRBIJA TRAGA ZA DVOSTRUKIM UBICOM IZ BIJELOG POLJA Evo kako se predstavljao i kako je ulazio u kuće žrtava 09:25 Hronika 0
BOLESNU MAJKU UDARALA I ŠUTIRALA U STOMAK, ĆERKU ZLOSTAVLJALA! Stravično porodično nasilje, ženi određen pritvor! 10:33 Vesti 0
MAJKU KOJA JE IMALA TUMOR IZUDARALA, A ROĐENOM DETETU HTELA DA IZVADI OKO! Stravično nasilje u Bijelom Polju! 13:49 Hronika 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
KAMALA POBEDILA TRAMPA? Američka televizija GREŠKOM objavila konačne rezultate izbora u Americi (FOTO) 21:09 Vesti 0
SNEG I JAK MINUS U SRBIJI OD OVOG DATUMA Ristić dao dugoročnu zimsku prognozu, evo šta stiže za Novu godinu 20:11 Vesti 0
OLGA JE POTOPILA ŠAKU BADEMA U VODU PREKO NOĆI Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe 21:16