MEĐUNARODNA AKCIJA POLICIJE U BANJALUCI Uhapšene Brazilke zbog sumnje da su se bavile prostitucijom 10:18 Hronika 0
SA 16 GODINA SAM POČELA DA SE BAVIM PROSTITUCIJOM Mina Vrbaški otkrila bolne detalje iz života: Majka me je pitala odakle mi novac 18:20 Vip 0
GASTRABAJTER KRENUO NA SAHRANU PA OPLJAČKAN Posle pomena svratio do prijateljice noći 06:00 Hronika 0
JEZIVA ISPOVEST PROSTITUTKE Prodavali su me fudbalerima, a biznismen mi je tražio da ga bičujem! 10:18 Hronika 0
PROSTITUTKE SU UNAKAZILE NAŠU PROFESIJU Pevačica raskrinkala koleginice, zapenila od besa: "Zna se ko se čime bavi" 13:00 Vip 0
ODU U ŠVAJCARSKU DA RADE KAO PROMOTERKE, A ZAVRŠE KAO PROSTITUTKE! Bivša rijaliti učesnica otkrila šok informacije 20:23 Vip 0
DEČKO, DEVER I JETRVA SU ME PRODAVALI 25 GODINA Mučna priča žene (54) koja je decenije provela na ulci, a onda se pojavio on i sve se promenilo 11:20 Razonoda 0
NIJEDAN RODITELJ NE BI VOLEO DA MU SE DETE BAVI PROSTITUCIJOM! Transrodna pevačica bez dlake na jeziku, spomenula sina i ćerku 12:50 Vip 0
JAVIO SE NA OGLAS „INTIMNOG DRUŽENJA" PA ZAVRŠILI NA SUDU Nesvakidašnji slučaj iz Novog Sada šokirao sve 10:37 Hronika 0
"Iznajmila sam stan, bile su mi sumnjive, pa sam ih prijavila! A one su policajca dočekale u gaćicama..." 20:12 Vesti 0
KINEZ DOVEO DVE ZEMLJAKINJE U SRBIJU, PA IH TERAO NA PROSTITUCIJU Makro uhapšen u Boru, žene doveo na prevaru 11:55 Hronika 0
DANIJELA ŠTAJNFELD JE ELITNA PROSTITUTKA! Branislav Lečić zapenio, javno obelodanio šokantne tvrdnje o glumici koja ga je prijavila! 14:21 Vip 0
ČISTILA KUĆE I PRALA ZADNJICE STARCIMA DA BI DECI DALA HLEB Našoj pevačici nudili da se bavi prostitucijom, a danas uživa daleko od Srbije 10:17 Vip 0
OSUĐEN NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO Ovo je kazna Mihailu Maksimoviću za posredovanje u prostituciji, radio je sa bratom 12:46 Hronika 0
ČULA SE IZ BUKA IZ SALONA, A ONDA JE ISPLIVALO NEŠTO SKANDALOZNO! Vernici iz lokalne crkve ovo nisu mogli da trpe 20:57 Vesti 0
TREĆERAZREDNA PROSTITUTKA! Brutalne reči naše starlete, nastaće opšti haos nakon ovoga, javno rekla svoje mišljenje! 09:47 Vip 0
MOMCI SU ME ČAŠĆAVALI TAŠNAMA I NOVČANICAMA: Bivša zadrugarka priznala da joj je dečko za intimne odnose platio 1.000 evra 13:36 Vip 0
DANIJELA ŠTAJNFELD ODBRUSILA LEČIĆU Glumica se oglasila nakon što ju je kolega optužio da se bavi prostitucijom 11:19 Vip 1
DOBIO SAM CENOVNIK NJENIH USLUGA: Branislav Lečić glumicu koja ga je tužila za silovanje okrivio da se bavi prostitucijom 20:29 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35