Alo! PREDSEDNIK VUČIĆ: Odlučiću o odlasku na samit u Briselu nakon konsultacija s Vladom Srbije 13:02 Vesti 0
Alo.rs MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA Za Srbiju moramo da se borimo više i jače nego ikada pre! (FOTO) 13:03 Vesti 1
Alo.rs SAOPŠTIĆE VAŽNE VESTI ZA CELU DRŽAVU Predsednik Vučić večeras u 19 i 30 gostuje u Dnevniku RTS-a 11:37 Vesti 4
Alo.rs/Jovana Lepojević/Ekipa Alo! SLADAK ŽIVOT U većini prodavnica rafovi prazni, pitali smo sugrađane šta misle o tome: Drame nema, a šećera će biti! (VIDEO) 07:00 Vesti 0
Alo.rs VUČIĆ O NAPADIMA I LAŽIMA OPOZICIJE "Ponašamo se veoma odgovorno, nisu nam potrebna nikakva zaklinjanja" 11:42 Vesti 1
Alo.rs PREDSEDNIK VUČIĆ NA OBILAZNICI BUBANJ POTOK "Ovo je žila kucavica Srbije, ovako raste srpska ekonomija" 10:56 Vesti 2
Alo.rs HRVATI SAD KRITIKUJU EU ZBOG SRBIJE?! Totalna kampanja protiv Vučića u ustaškim medijima 14:32 Vesti 1
Alo.rs VUČIĆ O ODNOSIMA SA KOMŠIJAMA "Hrvatska misli da ima pravo da nam određuje šta ćemo da kažemo i da radimo" 12:54 Vesti 0
Alo.rs VUČIĆ SE OBRATIO IZ DAVOSA "Ne možete da tražite od jedne zemlje da menja svoju politiku" 12:01 Vesti 1
Alo.rs PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA PREMIJEROM CRNE GORE "Odlična prilika da sa Abazovićem razgovaram o bilateralnim pitanjima" 10:03 Vesti 0
Alo.rs BABAKOV O PREDSEDNIKU SRBIJE: "Cenimo Vučićevu hrabrost da se suprotstavi pritisku Zapada" 09:21 Vesti 6
Alo.rs HENRI KISINDŽER PONOVIO UPOZORENJE KOJE JE PRE NEKOLIKO DANA IZNEO VUČIĆ: "Ako uskoro ne dođe do mira, Evropi preti još veći rat!" 08:14 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25