Blic/Alo/A.M. NE PLANIRAM DA MU PLATIM KAZNU Era Ojdanić besan na unuka koji je osuđen za organizovanje prostitucije 15:25 Vip 0
Alo/N.D. ERA ODGOVORIO NA SAŠKINE PROZIVKE DA JE ON KRIV ZA UNUKOVO HAPŠENJE Folker besan, a evo i šta joj je poručio 10:00 Vip 1
Hype/Alo/N.D. OTKRIO TAJNE ELITNE PROSTITUCIJE Mihailo Maksimović progovorio o najstarijem zanatu 13:47 Vip 0
Alo/Nina Denda KU*VE PEVAČICAMA KRADU HLEB Zorica Marković za Alo! o prostituciji, licemerstvu na estradi i zdravstvenim problemima 08:40 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. SKANDAL EPSKIH RAZMERA Jovana Jeremić javno obelodanila lokaciju srpskih prostitutki i gde su pobegle nakon haosa 19:36 Vip 1
Alo/M.S. NISAM VIŠE PROSTITUTKA, SADA SAM MADAM Dušica Grabović neće više da ćuti, javno progovorila o skandalu i otkrila ko joj je smestio (VIDEO) 12:39 Vip 1
Svet/Alo/ N.D. KOLIKO KOŠTAŠ POSLE TEZGE? Goca Božinovska otkrila da je imala nepristojne ponude, pa progovorila o elitnoj prostituciji 18:53 Vip 0
Alo/A.M. MISICA HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE OVAKO PROSLAVLJA USKRS Dajana posle pakla kroz koji je prošla pokazala šta radi na ovaj dan (FOTO) 22:27 Vip 1
Alo/J.J. OTKRIVENA JOŠ JEDNA PROSTITUTKA SA JAVNE SCENE Voditeljka je, u šemi sa političarima, a glumi damu 20:05 Vip 1
Blic/Alo/J.J. ZNAM DOSTA MUŠKARACA KOJI SE BAVE PROSTITUCIJOM Goca Tržan iskreno o temi o kojoj mnogi ćute 17:42 Vip 0
Hype/Alo/K.G. PEVAĆICA NIJE MOGLA DA SE SMIRI Dušica Grabović grcala u suzama u emisiji "Pretres" kod Stefana Usiljanina 11:05 Vip 0
Republika/Alo/A.M. NEKA RADI ŠTA HOĆE Dušica Jakovljević bez dlake na jeziku o prostituciji, pa otkrila da li bi ćerku pustila u rijaliti 21:00 Vip 1
Kurir/Alo/A.M. HOLIVUDSKI GLUMAC BIO SA DEVOJKOM IZ VIP KATALOGA? Rijaliti učesnica za noć uzima 5.000 €, a sa Batlerom ludovala po klubovima? 17:15 Vip 0
Blic/Alo/K.G. MI SMO BILE ZAŠTIĆENE Misica Dajana je hapšena zbog prostitucije, a evo šta je rekla o moćnicima 07:35 Vip 0
Alo/A.M. BILE SU ZVEZDE NOĆI MNOGIH POLITIČARA Jovana Jeremić iznela informaciju da su skočile cene elitnih prostitutki 19:50 Vip 2
Alo/A.J. ŽESTOKO Jovana Jeremić u jeku elitne prostitucije iznela ko je sve u aferi i zašto 13:02 Vip 3
Blic/Alo/K.G. IZBRISALA SVE NOVE FOTOGRAFIJE, NIKO NE ZNA ŠTA SE SA NJOM DEŠAVA Ružica Veljković povukla šokantan potez nakon afere prostitucija 08:47 Vip 0
Republika/Alo/K.G. JA SAM SPONZORUŠA Deniz Dejm u skandaloznoj ispovesti progovorila o političaru sa kojim je bila, pa se dotakla i prostitucije 11:57 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. DEVOJKE IZ KATALOGA U PANICI? Raspituju se ko ih je ocinkario policiji, prva osumnjičena bila Dušica Grabović? 21:08 Vip 0
Blic/Alo/A.M. NEKA SE PRODAJE NA ZAPADU, OVDE NE U jeku afere Dušice Grabović oglasila se njena koleginica, koja kipti od besa: Proteraj to 21:57 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
EKSPLOZIJE U KIJEVU, ZATVOREN UKRAJINSKI PARLAMENT! Ruski napadi širom Ukrajine - poslanicima rečeno da se SKLONE NA SIGURNO 08:54 Vesti 0