Blic/Alo/A.M. NEKA SE PRODAJE NA ZAPADU, OVDE NE U jeku afere Dušice Grabović oglasila se njena koleginica, koja kipti od besa: Proteraj to 21:57 Vip 0
Alo/M.Č. MENE MUŠKARCI NISU GLEDALI NA TAJ NAČIN Marija Mikić progovorila o elitnoj prostituciji i otkrila da li nešto zna o tome (VIDEO) 18:38 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI? Propala veza voditeljke sa megapopularnim muzičarem kada je saznao da se bavi prostitucijom? 20:23 Vip 0
Republika/Alo/A.M. NUDILA MI JE KOMBINACIJU I MASAŽU Folker iskreno o pevačici koju povezuju sa elitnom prostitucijom, izneo detalje koje niko nije znao 18:16 Vip 0
Blic/Alo/A.M. FLERTUJEM NA INSTAGRAMU Nataša Bekvalac progovorila o novim ljubavima, a izjavom o elitnoj prostituciji šokirala javnost 15:22 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. VODITELJKA POBEGLA IZ SRBIJE U STRAHU OD HAPŠENJA? Dobro unovčila svoje telo, imala visoku tarifu 21:51 Vip 1
Alo/K.G. GAZI IH SINE, JA SAM JOŠ UVEK TU DA TI DRŽIM LEĐA Jeziva ispovest Dušice Grabović koja je videla pokojnog oca (FOTO) 20:00 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. BILA JE TRAŽENA ZBOG POPULARNOSTI, A CENA JE NIŽA Isplivale tvrdnje da je Ružica Veljković ovoliko uzimala za dva sata 07:37 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. DEČKO JE PRIKRIVA U PROSTITUCIJI, DROGIRA SE! Oglasila se trudna Ružica Veljković i javno obelodanila sve o druženju sa devojkom iz kataloga! 14:47 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. UHAPŠEN MAKRO, ISPLIVALA IMENA Ovim zadrugarkama preti hapšenje zbog elitne prostitucije, skandal trese Zadrugu 5!? 09:44 Vip 2
Alo/Đ.M. NA LEKOVIMA SAM, MI SMO POŠTENI LJUDI Otac Ružice Veljković o haosu, rijaliti zvezda umešana u aferu prostitucije, a godinama je krila šta radi! 07:55 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. ISPLIVAO KATALOG DUŠKA BANJCA? Devojke uzimale od 300 do 2.000 evra po satu, klijenti im bili političari, sportisti i biznismeni 07:41 Vip 0
Republika/Alo/K.G. RIJALITI POBEDNICA BAVI SE PROSTITUCIJOM? Isplivale nove šok informacije vezane za temu koja trese Balkan 07:15 Vip 0
Blic/Alo/K.G. SIN MI JE PLAKAO, MRAVA NISAM ZGAZILA Prva ispovest misice Dajane nakon afere o elitnoj prostituciji 21:23 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. JA NISAM PROSTITUTKA Dušica Grabović brutalno o videu na kome navodno ugovara klijentelu 15:22 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Isplivao kompletan spisak imena i cenovnik VIP prostitutki! 12:44 Vip 1
Alo/A.M. BOLJE DA NISI NI DOLAZILA, UHAPSIĆE TE ODMAH! Starleta se oglasila posle izjava Dušice Grabović o aferi prostitucija! (FOTO) 08:01 Vip 0
Republika/Alo/A.M. BIVŠA ŽENA DADA POLUMENTE PODVODILA DEVOJKE?! Isplivali novi detalji i cene: Šavija uzimala 1.000 evra, Dušica zadržavala većinu sume?! 22:17 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. IVAN MARINKOVIĆ POZNAJE ELITNE PROSTITUTKE?! Priznaje da su mnoge bile sa njim u rijalitiju, a evo i šta kaže za njih! 20:49 Vip 0
Alo/A.M. POZIRALA SA SVEĆOM U RUCI! Sanja Stanković nakon afere elitna prostitucija obišla ovo mesto, šokirala je svojim postupkom! (FOTO) 20:05 Vip 1
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ŠTA USTVARI ZAPAD TRAŽI OD PREDSEDNIKA SRBIJE? Šainović: Pa sve ono što je uradio Milo Đukanović 18:41 Vesti 0
DOBRA I LOŠA VEST ZA SRBIJU Od maja oni više NE MOGU U EU! A za ovu zonu viza neće biti potrebna 17:49 Vesti 0
OVA NAMIRNICA RAZARA KAMENAC SA SLAVINA, A NIJE NI LIMUN, NI SODA BIKARBONA Svi je obožavamo, a ona dobra i za čišćenje 18:12