Marija Kostić OTVORILA DUŠU Sanja Grujić otkrila kako se oseća nakon "Zadruge", ali i šta sebi zamera 21:00 Vip 0
E.Biberović JOVANA JEREMIĆ NAPARAVILA HAOS U EMISIJI KOD SANJE MARINKOVIĆ Urlala iz sveg glasa, dobila nervni slom i ostavila prisutne bez teksta! 19:18 Vip 1
Alo/A.J. "SVET RODITELJA SE SRUŠIO" Sanja Marinković sa suzama u očima poslala potresnu poruku, priznala šta je njen najveći strah! 06:45 Vip 0
Alo/N.D. RAZBESNELA JAVNOST Sanja Marinković ponovo navukla gnev naroda na sebe, a ova njena izjava šokirala je sve žene! 12:50 Vip 0
Alo/A.J. "PLAKALA SAM DO ULASKA U STUDIO" Sanja Marinković progovorila o teškim trenucima, poruka od advokata će joj večno ostati urezana u sećanju! 22:32 Vip 0
Alo/E.B. ŠOK! BIVŠA VODITELJKA ZANEMELA OD ŠOKA U EMISIJI Nije mogla da veruje šta su joj priredili, dobila pomračenje i zakukala! (FOTO) 10:15 Vip 0
Alo/A.J. ZANEMELA NAKON OVIH REČI Milica Kemez u emisiji doživela nesvakidašnji šok, iza scene se pojavila žena sa obezbeđenjem, pa za nju imala važno saopštenje! 20:20 Vip 0
Alo/E.B. NAŠA PEVAČICA DOBILA DIJAMANT OD MOĆNIKA, A ONDA GA I POKAZALA USRED EMISIJE Na to usledila šok reakcija voditeljke, odmah joj prigovorila "Nećeš se ti ni udati" 21:05 Vip 0
Alo/E.B. PRISUTNI U NEVERICI ZBOG NATAŠE DNK Priznanjem ostavila bez teksta i Sanju Marinković, gosti propali u zemlju od sramote! 18:00 Vip 0
Alo/N.D. "MENI JE DEJAN BIO VERAN, JA SAM BILA NEVERNA" Aleks otkrila detalje veze sa Dragojevićem: OTKRILA ČIME GA JE OSVOJILA 12:29 Vip 0
Alo! / O. K. ŽESTOKA PROZIVKA Katarina Grujić brutalno udarila na Staniju, ZA SVE SU KRIVI SILIKONI 09:00 Vip 0
Alo/N.D. MUK U EMISIJI Milica Veselinović iznela svoj stav o ljubavnim odnosima, ŠOKIRALA SVE U STUDIJU! 13:24 Vip 0
Alo/E.B. ZORICA BRUNCLIK NAPALA SANJU MARINKOVIĆ U NJENOJ EMISIJI Sasula joj sve što misli u lice, voditeljka ZANEMELA 07:44 Vip 0
Alo/M.K. NEMA TELEFONA Zorica Brunclik otkrila šta strogo zabranjuje tokom Božićne trpeze 19:30 Vip 0
Alo/N.D. JAVNO PREVARILA MUŽA! Skandal u emisiji "Magazin In": GOCA TRŽAN PRED KAMERAMA POLJUBILA 11 GODINA MLAĐEG MUŠKARCA 11:15 Vip 1
Alo/N.S. IMA DEČKA? Kolega se izlanuo usred emisije, Sanja Marinković nikad lepša, srećna u ljubavi 10:10 Vip 0
Alo/N.D. "MUŠKARCI SA LOVOM SU RUŽNI" Lepa Lukić iznela stav o ljubavnim odnosima, pa šokirala: NISAM U GODINAMA DA IMAM ŠVALERA 11:10 Vip 1
Alo/M.K. MAJI NEĆE BITI DOBRO Posle Filipa i Čorba priznao da ne želi da bude sa njom, skandal 02:05 Vip 0
Alo/N.D. BLAM! Sanji Marinković pukla haljina tokom emisije, voditeljka nije znala šta da radi, a on je pomogao(FOTO) 23:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22