VODITELJKA PINKA VODILA EMISIJU BEZ BRUSHALTERA Sve se ocrtalo, gledaoci zanemeli zbog ovog kadra 07:20 Vip 3
"KOJA OD VAS JE DEVOJKA LAKOG MORALA?" Haos na Pinku zbog pitanja voditeljke, emisija hitno prekinuta, gošće prebledele! 08:40 Vip 0
"SANJALA SAM OSTVARENU OSOBU" Miona Jovanović javno priznala da Ša nije njen muškarac iz snova, neće mu biti dobro kada ovo bude čuo 22:00 Vip 0
MIONA JOVANOVIĆ NAPUSTILA ELITU Milica Mitrović objavila snimak iz Šimanovaca, evo gde se nalazi 13:40 Vip 0
"RETKO GLUPA VODITELJKA" Pevačica izvređala Sanju Marinković, javno izgovorila ove reči i napustila emisiju! 10:25 Vip 1
VODITELJKA PINKA URNISALA GOŠĆU Neprijatnost na vrhuncu, postavila joj pitanje koje je izazvalo opšti haos! 08:35 Vip 0
REKLA SAM MU DA NAPUSTI EMISIJU ODMAH! Sanja Marinković besna zbog gosta, ovakvu je nikada niste videli! 07:00 Vip 0
RETKO GLUPA VODITELJKA! Pevačica izvređala Sanju Marinković, javno izgovorila ove reči i napustila emisiju! 14:18 Vip 0
SRAM TE BILO, TO ME PITAŠ... Ceca Ražnatović žestoko odgovorila Sanji Marinković: Prekid emisije! 11:15 Vip 0
NAPUSTI EMISIJU ODMAH! Sanju Marinković niste videli u ovakvom izdanju, voditeljka pobesnela zbog gosta! 07:45 Vip 1
NAŠU VODITELJKU U OVOM IZDANJU NIKAD NISTE VIDELI Goli bokovi, stajling izazvao opšti haos u studiju! 10:15 Vip 0
Marija Kostić OTVORILA DUŠU Sanja Grujić otkrila kako se oseća nakon "Zadruge", ali i šta sebi zamera 21:00 Vip 0
E.Biberović JOVANA JEREMIĆ NAPARAVILA HAOS U EMISIJI KOD SANJE MARINKOVIĆ Urlala iz sveg glasa, dobila nervni slom i ostavila prisutne bez teksta! 19:18 Vip 1
Alo/A.J. "SVET RODITELJA SE SRUŠIO" Sanja Marinković sa suzama u očima poslala potresnu poruku, priznala šta je njen najveći strah! 06:45 Vip 0
Alo/N.D. RAZBESNELA JAVNOST Sanja Marinković ponovo navukla gnev naroda na sebe, a ova njena izjava šokirala je sve žene! 12:50 Vip 0
Alo/A.J. "PLAKALA SAM DO ULASKA U STUDIO" Sanja Marinković progovorila o teškim trenucima, poruka od advokata će joj večno ostati urezana u sećanju! 22:32 Vip 0
Alo/E.B. ŠOK! BIVŠA VODITELJKA ZANEMELA OD ŠOKA U EMISIJI Nije mogla da veruje šta su joj priredili, dobila pomračenje i zakukala! (FOTO) 10:15 Vip 0
Alo/A.J. ZANEMELA NAKON OVIH REČI Milica Kemez u emisiji doživela nesvakidašnji šok, iza scene se pojavila žena sa obezbeđenjem, pa za nju imala važno saopštenje! 20:20 Vip 0
Alo/E.B. NAŠA PEVAČICA DOBILA DIJAMANT OD MOĆNIKA, A ONDA GA I POKAZALA USRED EMISIJE Na to usledila šok reakcija voditeljke, odmah joj prigovorila "Nećeš se ti ni udati" 21:05 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"LAKU NOĆ, PRVA DAMO, DRAGA MOJA" Tramp podelio detalje iz privatnog života, ovo niko nije znao! 23:41 Vesti 0
OTOK, BOL U STOMAKU I LEĐIMA Ne ignorišite signale koje vam šalje telo, mogu ukazivati na ozbiljan problem 21:33