M. Jovanović DOJAVE O BOMBAMA U KBC "ZVEZDARA" I VMA Kontradiverzione ekipe su na terenu 08:37 Vesti 0
M. Jovanović POLICIJA HITNO IZAŠLA NA TEREN Dojave o bombama u novosadskim školama (FOTO) 11:36 Hronika 0
M. Jovanović OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE Dojave o bombama stigle u 115 osnovnih i srednjih škola 08:57 Vesti 0
M. Jovanović PRIPADNICI MUP-A NA TERENU, DETALJNO PROVERAVAJU SVAKI OBJEKAT Dojave o bombama stigle u osnovne i srednje beogradske škole (VIDEO) 08:42 Vesti 0
M. Jovanović ALO! NA LICU MESTA! Dojava o bombi stigla i na adresu Osnovne škole "Drinka Pavlović" u Beogradu (FOTO/VIDEO) 08:31 Vesti 0
M. Jovanović DOJAVE O BOMBAMA U SRBIJI Na meti škole širom Beograda, policijske ekipe na terenu 07:21 Hronika 0
Alo!/V. Popović/RINA ZVAO AUTOBUSKU STANICU U BEOGRADU I REKAO DA JE BAČENA BOMBA Ekspresno priveden Kragujevčanin (35) zbog izazivanja panike 12:12 Hronika 0
Alo! DOJAVE O BOMBAMA ŠIROM GLAVNOG GRADA BILE LAŽNE MUP proverio sve prijavljene lokacije 13:34 Hronika 0
Alo!/Informer.rs I U ČAČKU LAŽNA UZBUNA Zbog dojave o bombi hitno evakuisan fakultet - srećom, ništa od eksplozivne naprave 13:07 Hronika 0
Alo!/Informer.rs OKONČANA DRAMA U KRAGUJEVCU! Lažna dojava o bombi na Pravnom i Ekonomskom fakultetu 10:54 Hronika 0
Alo!/Informer.rs DRAMA U KRAGUJEVCU! Dojava o bombi na Pravnom i Ekonomskom fakultetu - vatrogasci na terenu! 09:50 Hronika 0
Tanjug/Alo! OKONČANA DRAMA U AVIONU "RAJANERA" Putnici brzo evakusani, inspekcija potvrdila da nije pronađena bomba 22:30 Vesti 0
Alo/N.D. HAOS NA AERODROMU Sandra Afrika nije mogla da se vrati za Srbiju zbog DOJAVE O BOMBI 07:20 Vip 0
Alo!/Mediji DOJAVA O POSTAVLJENE 33 BOMBE! Upućene su jezive pretnje! Pominje se i Putin 15:22 Vesti 0
Alo/Mediji DOJAVE O BOMBAMA U DVE BEOGRADSKE ŠKOLE Evakuisani đaci u Medicinskoj na Zvezdari i XIII beogradskoj gimnaziji 10:35 Hronika 0
Mediji/Alo!/M.J. EVAKUISANA BOLNICA ZBOG PRETNJE BOMBOM Psi tragači trenutno pretražuju kliniku u Nemačkoj 21:53 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE VOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0