Alo/ N.K. / A.J. SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKULARNU ZADRUGU 6 Dušica oduzima dah, a detalj u Šimanovcima su svi zapazili i ostali bez teksta (VIDEO) 20:29 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OVO ĆE BITI IZNENAĐENJE U ZADRUZI 6 Rijaliti pun novina, evo šta će se sve promeniti na imanju u Šimanovcima 20:00 Vip 0
Pink/Alo/A.J. POBEGLA TRUDNA OD BIVŠEG ZBOG NASILJA Nova učesnica Zadruge 6 bacila oko na Mateju Matijevića, pa progovorila o detetu sa njim 19:45 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. MATORA ULAZI U ZADRUGU 6 Prijatelji joj priredili nezaboravnu žurku, a evo kako je slavlje izgledalo 19:05 Vip 0
Informer/Alo/A.J. OGLASIO SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAKON INCIDENTA: Nisam ga tukao, stavio sam ruku isred sebe da me ne bi udario 18:35 Vip 0
Informer/Alo/A.J. KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRETUKAO MUŠKARCA? Golubović napravio haos u akvaparku pred ulazak u rijaliti, a svi se pitaju jedno 18:20 Vip 3
Alo/N.D. JA ĆU JE NAUČITI! Deniz Dejm pokreće novi biznis, javno se obratila Jovani Jeremić i poslala voditeljki šokantnu poruku (VIDEO) 17:00 Vip 1
Republika/Alo/A.J. DEJAN DRAGOJEVIĆ U INAT DALILI ULAZI U ZADRUGU 6: Zabranjeno mu je o tome da priča, u poslednji čas je prelomio 15:30 Vip 0
Pink/Alo/A.J. PUCA OD SAMOPOUDANJA Zadrugarka ovo odgovorno tvrdi kada su ljubavni odnosi u pitanju, spremna da bude žestoka 15:15 Vip 0
Pink/Alo/A.J. JOŠ SEDAM SATI DO POČETKA ZADRUGE 6 Novi zadrugari cimere nazvali aždajama, a njega je on proganjao 14:10 Vip 0
Pink/Alo/A.J. MENSUR U KOMBINACIJI SA MC ALEKS? Ajdarpašić bacio oko na bivšu zadrugarku, Matora na aparatima 22:00 Vip 0
Alo/A.J. OVAKO SE DEJAN I ALEKSANDRA PRIPREMAJU ZA ZADRUGU 6 Isplivala fotka na mrežama, evo šta su radili Nikolićeva i Dragojević (FOTO) 21:45 Vip 0
Alo/A.J. JOVANA MISICA NE IZLAZI IZ LOKALA CECINOG BIVŠEG Stefanu Kariću postavili ovo pitanje o Bogdanu Srejoviću, on samo poželeo jedno 20:45 Vip 3
Alo/A.J. SPREMA SE ZA SUSRET SA DEJANOM I FILIPOM CAREM Dalila Dragojević otišla na strašno mesto, pa priznala ovo (FOTO) 19:25 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NAORUŽALA SE INFORMACIJAMA ZA ZADRUGU 6 Sanja Grujić spomenula Filipa Cara, a evo da li će imati se*s u ovoj sezoni 18:55 Vip 0
Alo/A.J. ONI SU PRVI PREKRŠILI PRAVILO U KARANTINU Budući zadrugari usnimljeni kako rade ovo, a među njima i Đogani (FOTO) 18:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. RASPLAKAO SVE PRED ULAZAK U ZADRUGU 6 Prisetio se pokojnog oca i otkrio šta bi mu savetovao pred ulazak u rijaliti 17:45 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NAKON GNUSNIH UVREDA SLEDI SUOČAVANJE Kristijan Golubović žešće potkačio buduću učesnicu, ona mu poručila: Pljuješ po svojoj ženi 16:15 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. GLUMICA SPREMNA ZA ZADRUGU 6 Miljana Popovicć otkrila kako će njene kolege reagovati: Zabole me šta glumci misle 15:35 Vip 0
Alo/Đ.M. KAKVA EKIPA, TAKAV I ROĐENDAN Novi udar na Dalilu Dragojević, nisu birali reči, ponizili je nikad gore, upletena i njena drugarica 12:26 Vip 2
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
JAVNO SAM REKAO DA PLANIRAJU DA ĆE DA NAPADNU Vučić o nasilju opozicije: Uvek jedan ili dvojica od njih dođu i ispričaju 22:10 Vesti 148
VUČIĆ OBIŠAO RADNIKE NA DEONICI AUTOPUTA KA POŽAREVCU: Celu brzu saobraćajnicu od autoputa do Golupca završićemo najkasnije u decembru sledeće godine (VIDEO) 20:36 Vesti 161
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07