NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA JE DOČEKALA Buduća mlada dobila iznenađenje decenije, njen video je zaradio preko 5 miliona pregleda! 17:32
JEDNO TELO SA 2 ŽENE Ovako danas izgledaju slavne sijamske bliznakinje, fanove oduševile najradosnijim vestima! 08:39
NE VOLE JE Eva Mendes otkrila šta se dešava kada pošalje ćerkice na spavanje, do suza nasmejala roditelje širom sveta 14:17
,,SVETO PRAVILO" PENELOPE KRUZ Lepa glumica otkrila šta je zamalo uradila sa 20 godina i kako podiže svoju decu 20:11
IDENTIČNE ČETVORKE PUNE 18 GODINA Veća je bila šansa za dobitak na lutriji nego da one prežive, ali su uspele i danas izgledaju ovako 14:47
,,MORALA SAM DA DODIRNEM DNO" Selena Gomez je proživela pakao pre nego što je zatražila pomoć, fanovima savetuje samo jedno 17:32
MIJA JE BEBA ROĐENA BEZ MOZGA Zbog teškog stanja živela samo 21 dan, evo kako su izgledali njeni poslednji trenuci 11:54
KRISTINA JE IMALA PREKO 300 KILOGRAMA Muž je ubeđivao da ne ide na operaciju, ali ga nije poslušala i sada izgleda ovako! 13:11
SRAMNO PONAŠANJE Mladić nije hteo da pomogne trudnici u hitnoj situaciji, žestoko ga isprozivali na mrežama! 11:57
OTETE IZ MAJČINOG ZAGRLJAJA NA ROĐENJU Prodali su ih na crnom tržištu, videle su tek posle 22 godine, a ceo život su živele u istom gradu 15:22
LJUBAV U DOBA TEHNOLOGIJE Aleksandar ,,prešao igricu" neverovatnim umećem, evo kako je upoznao ženu svog života! 22:02
KARMEN (92) JE NAJSTARIJI AKTIVNI MODEL NA SVETU Hodala po svetskim pistama i očaravala mase, ali njen život nije bio nimalo glamurozan 15:37
NEVENKA (69) RUŠI PREDRASUDE U sedmoj deceniji uspešno završila 3. fakultet i zadivila sve, evo po čemu pamti studentske dane 18:16
"MI ŽENE SMO PRAVI HUMANITARCI" Život modela je lep i raskošan, ali jedno je strava i užas - uz malo smeha! 14:23
"Zimi sam išao bos, jeo ostatke kukuruza": Gorka priča čoveka koji je deci napravio kuću od 900 kvadrata, a oni su mu uradili nešto strašno 14:43 Razonoda 0
"DOBRO SAM UTICALA NA NJEGA" Manekenka tvrdi da se njen dečko transformisao od štrebera do Apolona samo zbog nje 18:04
NIJE LI PREVIŠE? Kristina ima 26 godina i 22 dece, nedeljno potroše i do 5.800 dolara, a tek kad čujete koliko daju dadiljama! 10:14
OVA DEVOJČICA GODINU DANA NIJE VIDELA SVOJU MAJKU Marjan iz Kotora podelio dirljivu priču o osmogodišnjakinji iz Katmandua, zastaje knedla u grlu! 17:45
MUŠKARAC KOJI VARA UVEK KUPUJE OVAJ POKLON Prodavačica rešila misteriju njihovih spletki, jasno je kao dan! 20:22
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
TRAMPOV TIM MOŽE DA REVIDIRA BAJDENOVU ODLUKU Udari američkim oružjem protiv Rusije mogući do ovog datuma 22:39 Vesti 0
JU, JU, JU, ŠTA LI ĆE REĆI NA OVO U VELIKOJ BRITANIJI, SNIMAK VIDELI MILIONI LJUDI? Princ Vilijam sve više podseća na princezu Dajanu? 20:55
"GROBARI" DOLAZE NA DERBI Evo koliko karata će dobiti navijači Partizana za meč sa Crvenom zvezdom 21:33