Alo! / O. K. NIJE USPELA DA SE SUZDRŽI Marija prekinula intervju zbog takmičarke, pa uradila nešto neočekivano (VIDEO) 12:30 Vip 0
Grand/Alo/N.D. POJAVIO SE OTAC TRANSRODNE PEVAČICA Alina napravila pometnju u "Zvezdama Granda", NJENA PORODICA PORUČILA OVO 12:40 Vip 0
Alo/N.D. "NAPUSTIĆU EMISIJU, MUKA MI JE!" Novi sukob u "Zvezdama Granda", Ceca poludela na njega: JADAN SI 12:00 Vip 0
Alo/N.D. STAJLING OD 24.000 EVRA! Ceca raspametila izazovnim stajlingom, BUNDA OD NERCA I ŠLIC DO KUKA (FOTO) 15:45 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "IMAO SAM PRIVATNIH I FINANSIJSKIH PROBLEMA" Đorđe David priznao sa kakvim se izazovima suočio: KAJEM SE ZA IZGOVORENE REČI 21:30 Vip 0
Alo/N.D. "GAĐAĆU TE CIPELOM" Haos u emisiji "Zvezde Granda", ĐORĐE DAVID PODIVLJAO NA TAKMIČARA! 10:50 Vip 0
Alo/N.D. "JESI VEĆ POČELA ČAVKO" Skandal u "Zvezdama Granda", Ceca očitala bukvicu koleginicama 13:00 Vip 0
Alo! / O. K. LJUT KAO RIS Takmičerka razbesnela Sašu Popovića,, osuo paljbu po njoj usred emisije 12:00 Vip 0
Alo/N.D. "JA SAM BAKICA, ALI SVOM UNUKU" Ceca i Popović ušli u novi sukob: RAŽNATOVIĆEVA URADILA NEŠTO NEOČEKIVANO 12:20 Vip 0
Alo/N.D. "VIŠE NE UČESTVUJEM" Skandal u Zvezdama Granda, Popović otkrio: MARIJA MI REKLA DA ĆE OSTATI JOŠ OVE GODINE U TAKMIČENJU 09:55 Vip 0
Alo/N.D. "JOŠ SI BEBA" Takmičarka se slomila u emisiji "Zvezde Granda", OVE REČI ŽIRIJA SU JE RASPLAKALE! 11:00 Vip 0
Alo/N.D. "NISI ME TI NAUČIO DA PEVAM" Nikada veći haos u "Zvezdama Granda", Ceca i Mili ponovo zaratili: POMAGAO SAM TI 20 GODINA, OVO JE SUJETA! 08:15 Vip 1
Grand/Alo/N.D. SMRŠAO 48 KILOGRAMA, IMAO PROBLEMA SA KIČMOM... Pevač "Zvezda Granda" progovorio o porocima: VIKI I TAŠKE SU MI POMOGLI DA OSTAVIM ALKOHOL! 07:30 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "NAS DVE TO RADIMO VEĆ 20 GODINA" Viki Miljković progovorila o odnosu sa Cecom, sinu i snimanju "Zvezda Granda" 18:00 Vip 0
Alo/N.D. NADMAŠO ORIGINAL Danas je popularni pevač, a njegov nastup sa takmičenja "Zvezda Granda" ima preko 70 miliona pregleda, EVO O KOME JE REČ! 13:35 Vip 0
Alo/N.D. OVO JE PRVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ Stekao je ogroman uspeh u "Zvezdama Granda", snimio hit, a onda nestao (FOTO) 13:10 Vip 1
Grand/Alo/N.D. NUDILI SU MI DA BUDEM ŽIGOLO Žarko Madžić otkrio nepoznate detalje privatnog života: Radio sam na buvljaku! 10:50 Vip 0
Alo/N.D. RASPLAKAO GA ŽIRI Takmičar "Zvezda Granda" se susreo sa velikim kritikama: Završićeš na građevini, na skeli! 10:41 Vip 0
Alo/N.D. ŠOKIRALA Marija Šerifović napravila pometnju u emisiji "Zvezde Granda": Pošto me prozivate nedeljama, odlučila sam ovo 07:15 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
"NE PROĐE NI DAN, A DA NE BUDE NEKA CRNA VEST" Meštani ulice u kojoj je ubijena žena u Podgorici u šoku! 10:39 Vesti 0
SREĐIVALI DVORIŠTE, PA PRONAŠLI SKRIVENU METALNU PLOČU Nisu ni slutili kakvo blago se nalazi ispod, staro je više od 80 godina! (VIDEO) 11:35 Razonoda 0
AKO VAM U 2024. NIJE NIŠTA IŠLO OD RUKE, NE BRINITE, BLIŽI SE KRAJ 31. decembra osetiće se jaka energija, za 3 znaka stižu nagle promene i uspesi 10:52